Lease

Peugeot Lease bij Hylkema en Haaima

U wilt een auto leasen? In onze vestigingen heeft u keuze uit verschillende leasevormen. Zo is er altijd wel een leasevorm die bij u en uw bedrijf past.

Er bestaan vele vormen van lease. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende vormen. Maar zoals gezegd, kunnen we ook een leaseplan op maat voor u samenstellen.

Full Service Operational Lease

Met Full Service Operational Lease nemen wij u vrijwel alle zorg uit handen. Dit is de meest complete leasevorm tegen een scherp maandbedrag. Wij zorgen voor renteafschrijving, onderhoud, reparatie, belasting, allriskverzekering, 24-uurs pechhulp en vervangend vervoer. Bij Full Service Operational Lease staat het aantal leasetermijnen van te voren vast. Bovendien is Full Service Operational Lease gebaseerd op off-balance financiering. Heeft u zelf al ergens een oplossing voor? Geen probleem. We zijn flexibel genoeg om één of meer diensten voor u uit het pakket te halen.

Netto operational lease

Bij Netto Operational Lease kiest u ervoor de meeste praktische zaken voor uw eigen rekening te nemen. Denk aan het regelen van het onderhoud, eventuele reparaties en verzekeringen. Alle optionele diensten vallen dus buiten de overeenkomst. De voordelen blijven: u heeft van tevoren zekerheid over de vaste maandelijkse vergoeding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Financial lease

Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan de gulden middenweg! De nadruk bij Financial Lease ligt op het financieren. Wij zorgen voor de best denkbare financiering, maar u bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en het beheer van uw auto(‘s). Heel interessant: de investeringsaftrek waar u als ondernemen recht op heeft als u een bedrijfswagen (met grijs kenteken) aanschaft, blijft van toepassing. Dus betaalt u geen belasting over (een gedeelte van) het aanschafbedrag.

Graag helpen wij u een keuze te maken uit één van onze aantrekkelijke leasevormen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag onze verkopers dan naar de leasemogelijkheden voor uw bedrijfwagen(s).

Neem contact met ons op