Peugeot reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

Is het tijd voor een grote beurt? Of wilt u uw auto laten nakijken? U kunt bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto of bedrijfswagen. Dit gebeurt altijd in één van onze volledig uitgeruste werkplaatsen.

Onze diensten

 • Onderhoud
  Het is belangrijk om uw auto goed te onderhouden. Door onze geautomatiseerde systemen weten wij exact aan welk onderhoud uw auto toe is, of dat een kleine check up genoeg kan zijn. Als u uw kenteken en kilometerstand door geeft kunnen wij de juiste onderhoudsbeurt inplannen. Zo voorkomt u dat u auto achterstallig onderhoud oploopt. Reparaties en onderhoud bij Haaima en Hylkema worden altijd uitgevoerd tegen de scherpste tarieven. Via onze handige online agenda kunt u gemakkelijk zelf een afspraak inplannen op een dag en tijd die u uitkomt.

Plan hier uw onderhoudsbeurt

 • APK-Keuring
  Bent u in het bezit van een MyPeugeot Card? Dan kunt u bij Hylkema en Haaima gratis uw APK-keuring laten uitvoeren! Maar ook als u geen MyPeugeot Card heeft kunt u bij ons terecht voor een complete maar goedkope APK-keuring. Inclusief viergas- of roetmeting, afmelding bij het RDW en milieukosten kost dit u slechts €19,95!

Plan hier uw APK-keuring voor slechts €19,95

 • Onderhoudsbeurten
  Is mijn auto toe aan onderhoud? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Hoe vaak moet mijn auto voor onderhoud naar de garage? Iedere auto is uniek en bij Hylkema en Haaima begrijpen wij dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt. Wat voor model en uitvoering u ook rijdt, bij ons is uw auto in de beste handen. Bekijk de mogelijkheden en prijzen voor uw auto en maak direct een afspraak. Ook kunt u een offerte aanvragen indien u vooraf graag en indicatie van de kosten wenst. Die kosten zullen u vast meevallen, want de prijzen van Haaima en Hylkema zijn scherp. Wilt u liever advies op maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Meer informatie over onze onderhoudsbeurten

 • Schade en ruitservice
  Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig zorgen de veiligheidssystemen - zoals airbags en gordels - ervoor dat u en eventuele andere inzittenden optimaal worden beschermd. Heeft u schade aan uw Peugeot of heeft u ruitschade? Wij helpen u graag om dit op te lossen, neem dan direct contact met Haaima of Hylkema.

Neem contact met ons op over uw schade

 • MyPeugeotCard
  Met een MyPeugeot Card hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de kosten van onderhoud aan uw Peugeot. Lampjes vervangen, motorolie bijvullen en zelfs de APK-keuring zijn gratis met de MyPeugeot Card. Bovendien is de MyPeugeot Card zeer gunstig geprijsd, voor slechts € 49,- kunt u een jaar lang profiteren van diverse voordelen.

Meer informatie over de MyPeugeotCard

 • Simpel en snel nieuwe banden
  Bij Haaima en Hylkema kunt u gemakkelijk en snel online uw nieuwe banden bestellen. In onze online bandenwebshop vindt en bestelt u snel en simpel de juiste autoband. Wij hebben een groot assortiment autobanden in diverse inchmaten en van verschillende merken, waaronder Continental, Semperit, Vredestein, Michelin en Achilles. Wanneer u bij ons online banden bestelt, is dit altijd inclusief professionele montage in onze werkplaats. Maak daarom na uw bestelling meteen een afspraak voor de montage bij de vestiging van uw voorkeur.

Bezoek onze bandenwebshop

 • Originele onderdelen en accessoires
  Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw auto, kunt u ook bij Hylkema en Haaima terecht. Voor ieder type auto leveren wij een compleet gamma aan originele Peugeot onderdelen en accessoires. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij kunnen het direct voor u bestellen of een offerte uitbrengen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 • Aircoservice en -onderhoud
  Om het hele jaar optimaal gebruik te kunnen maken van uw airconditioning, is het belangrijk om de werking hiervan één keer per jaar te laten checken. Een reiniging van het systeem of nieuwe vloeistoffen zijn vaker nodig dan u denkt. Hylkema en Haaima controleert uw airco graag voor u, zo gaat uw airco systeem langer mee.

Plan hier uw airco-onderhoudsbeurt

 • Mobiliteitsservice
  Haaima en Hylkema hebben voor u de mobiliteitsservice. Dit betekent dat we u en/of uw auto gratis halen en brengen en altijd vervangend vervoer voor u kunnen regelen tijdens reparatie of onderhoud van uw auto. Ook een leenfiets staat tot u beschikking, vraag van tevoren even of deze beschikbaar is. Daarnaast kunt u gebruik maken van een leenauto, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden en de kosten.

 • Peugeot Assistance
  Ook bij Hylkema en Haaima kunt u gebruik maken van Peugeot Assistance; dit betekent gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Peugeot Assistance zit standaard voor 3 jaar bij - door het officiële Peugeot-dealernetwerk - nieuw geleverde Peugeots. Wanneer de Peugeot Assistance afloopt kunt u een MyPeugeot Card aanschaffen, zodat u toch nog kunt profiteren van de diverse voordelen die Peugeot u biedt.

 • Peugeot Rapide
  Kleine spoedeisende reparaties kunt u snel, voordelig en zonder afspraak laten uitvoeren door Haaima en Hylkema. Onze werkplaatsen in Drachten, Emmeloord, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Wirdum zijn speciaal ingericht om u snel en voordelig te helpen met kleine spoedeisende reparaties, zonder dat u hiervoor een afspraak maakt. Wij beschikken over alle noodzakelijke apparatuur, kennis en onderdelen om uw Peugeot perfect te repareren.

De prijzen van het onderhoud of de reparatie worden van tevoren met u besproken. Indien er extra werkzaamheden bijkomen, wordt er altijd telefonisch contact met u opgenomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor alle (niet spoedeisende) onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunt u ook online een werkplaatsafspraak maken. Daarbij kunt u direct aangeven wat uw wensen zijn. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook altijd, wij adviseren u graag over het onderhoud van uw Peugeot!

Maak een werkplaatsafspraak