Garantie

Uw nieuwe Peugeot wordt voor aflevering grondig geïnspecteerd en wordt vervolgens afgeleverd met een garantiecontract van 2 jaar. In deze periode komen eventuele constructie- en/of materiaalfouten volledig voor onze rekening. Ongeacht het aantal gereden kilometers.

Naast deze garantie hebben personenauto’s een lakgarantie van 3 jaar en een garantie van 12 jaar voor het doorroesten van binnenuit. Voor bedrijfsauto’s is dat voor de lak 2 jaar en voor het doorroesten van binnenuit 5 jaar. 

Peugeot Optiway

Voor nog meer zekerheid, kunt u ervoor kiezen om uw garantie te verlengen met Peugeot Optiway. Het is mogelijk om de fabrieksgarantie van uw auto met 1, 2 of 3 jaar te verlengen. Dit is mogelijk binnen 2 jaar na aanschaf van uw nieuwe Peugeot. Kijk voor meer informatie bij Peugeot Optiway.

Leeuwekeur Occasions

Indien u een Leeuwekeur Occasion heeft gekocht, dan koopt u een auto met een Leeuwekeur zekerheidspakket. Voor de garantie houdt dat in dat u 6 of 12 maanden garantie krijgt. Dit betekent:

  • Gedurende de garantieperiode na aflevering geen andere kosten dan die van het reguliere onderhoud en normale slijtage.
  • Niet aan kilometerlimiet gebonden.
  • Alle reparaties, indien deze onder Leeuwekeur garantie vallen, worden volledig vergoed.

De garantietermijn is eventueel uit breiden met maximaal 24 maanden. U heeft dan in totaal maximaal 36 maanden garantie. Wilt u uw garantietermijn uitbreiden? Dan adviseren wij u dit te doen binnen 11 maanden na de aflevering van de auto. Vraag uw verkoper naar de voorwaarden.

Bovag

Haaima en Hylkema zijn lid van de Bovag. Bij ons bent u daardoor verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Om lid te worden van de BOVAG dienen wij aan een groot aantal voorwaarden te voldoen. Als lid van de Bovag geniet u de volgende voordelen:

  • Minimaal 6 maanden garantie op aankoop gebruikte auto’s.
  • 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud.
  • Tijdens BOVAG garantiewerkzaamheden krijgt u passend vervangend vervoer*.
  • Gratis onpartijdige BOVAG Bemiddeling bij een geschil over de uitvoering en uitleg van de BOVAG Garantie en de Algemene Voorwaarden BOVAG.

*Vraag naar de voorwaarden.