Banden

Het is voor u en uw medeweggebruikers belangrijk dat u veilig de weg op kunt. Een goede bandenspanning en het juiste profiel van uw banden is dan ook essentieel als het gaat om veilig rijden in uw auto. De juiste autobanden verbeteren ook het weggedrag van uw auto en reduceren uw brandstof gebruik.

Zijn uw autobanden aan vervanging toe? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven u een vakkundig en persoonlijk advies, en kunnen daarnaast uw banden monteren in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Wij hebben een groot assortiment autobanden (all season banden, winterbanden en zomerbanden) in diverse inchmaten en van verschillende merken, waaronder Continental, Semperit, Vredestein, Michelin en Achilles.

Welke banden heb ik wanneer nodig?

Het is belangrijk om per seizoen op banden te rijden met het juiste profiel. Wij kunnen u helpen met het kiezen en monteren van de juiste banden voor elk seizoen. In ons assortiment zitten all season banden, zomerbanden en winterbanden. Zomerbanden zorgen voor optimaal rijplezier en optimale veiligheid bij temperaturen boven de 7°C. Winterbanden daarentegen bieden de juiste grip, rijplezier en veiligheid bij temperaturen onder de 7°C. All season banden zijn geschikt voor veilig rijden met zomerse- én winterse temperaturen. Let er wel op dat all season banden minder presteren in winterse omstandigheden dan winterbanden.

Online autobanden kopen

Wilt u zelf uw nieuwe autobanden online uitzoeken? In onze online bandenshop vindt u snel en gemakkelijk de juiste autoband tegen scherpe lage prijzen. Onze prijzen zijn altijd inclusief professionele montage in onze werkplaats bij één van onze vestigingen. Dus kies nu zelf uw nieuwe banden en maak meteen een afspraak voor de montage bij de vestiging van uw voorkeur! Als u toch nog een vakkundig en persoonlijk advies wilt tijdens het maken van keuze kunt u altijd contact met ons opnemen. Weet u al welke banden u wilt, koop ze dan hier online!

Bandenwissel en opslag

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun autobanden te wisselen voor de winter en voor de zomer. Bent u dit ook van plan maar heeft u niet de mogelijkheid om uw banden in de zomer of de winter op te slaan? Ook hierbij kunnen wij u helpen. U heeft de mogelijkheid om uw banden, afhankelijk van het seizoen, bij ons op te slaan. Wanneer u uw banden dan weer wilt wisselen, kunt u hiervoor gemakkelijk een afspraak maken.