Onderhoudsbeurt Peugeot vanaf €89,-

Onderhoudsbeurt

Budget Beurt Peugeot
Onderhoudsbeurt Peugeot

Iedere auto is uniek en bij Hylkema en Haaima begrijpen wij dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt. Is uw auto toe aan onderhoud? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Wat kost een onderhoudsbeurt? Wat voor model en uitvoering u ook rijdt, bij ons is uw auto in de beste handen.

Peugeot Haaima en Hylkema hebben een aantal speciale onderhoudspakketten voor u samengesteld, zo kunt u zelf het pakket kiezen dat het beste bij u past. Ook kunt u een specifieke offerte aanvragen zodat u ook daarvan vooraf weet wat de kosten zullen zijn. Wilt u liever eerst een advies op maat? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. Het maakt niet uit welk type onderhoud u kiest, u kunt altijd gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice of de gratis leenfiets.

Beschikbare budgetbeurten voor auto's ouder dan 4 jaar*

 • BUDGETBEURT
  De Budgetbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd. Bij de basisbeurt horen een complete inspectie, het bijvullen van de vloeistoffen, het vervangen van olie en het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Vraag hier gerust naar bij de receptionist.
 • BUDGETBEURT + APK
  Gelijk aan de budgetbeurt echter met APK voor slechts € 10,- extra.
 • GROTE BUDGETBEURT + APK
  Gelijk aan de budgetbeurt inclusief APK en inclusief het vervangen van het luchtfilter, brandstoffilter (diesel) en de bougies (benzine).

Budgetbeurt slechts €89,-

Budgetbeurt + APK slechts €99,-

Grote budgetbeurt + APK slechts €295,-

Onderhoudsbeurt voor benzineauto's JONGER dan 4 jaar*

Met deze optie krijgt uw auto een basis onderhoudsbeurt, met onder andere een complete inspectie, het bijvullen van de vloeistoffen en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Vraag hier gerust naar bij de receptionist. Bij deze onderhoudsbeurten maken we onderscheid tussen:

 • ONDERHOUDSBEURT A
  Peugeot 107, 108, 208 of 2008 (3 cilininder)
 • ONDERHOUDSBEURT B
  Peugeot 208 / 2008 / 308 / 508 / 3008 / 5008 (4 cilininder) of Peugeot 308 / 508 / 3008 / 5008 (3 cilinder)

Onderhoudsbeurt A slechts €149

Onderhoudsbeurt B slechts €182,50

Onderhoudsbeurt voor dieselauto's JONGER dan 4 jaar*

Met deze optie krijgt uw auto een basis onderhoudsbeurt, met onder andere een complete inspectie, het bijvullen van de vloeistoffen en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Vraag hier gerust naar bij de receptionist.

Basis-onderhoudsbeurt slechts €182,50

*Voor de Peugeot Boxer - ouder dan 4 jaar - geldt een extra olietoeslag van €21,50. Volgens het onderhoudsschema van de Peugeot Boxer dient ook bij elke onderhoudsbeurt het lucht-, interieur- en brandstoffilter vervangen te worden. Vraag hiervoor naar de extra kosten van deze filters.