Onderhoud

Is het tijd voor een grote beurt? Of wilt u uw auto laten nakijken? U kunt bij ons terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto of bedrijfswagen. Dit gebeurt altijd in één van onze volledig uitgeruste werkplaatsen.

Van een reguliere onderhoudsbeurt tot de behandeling van een klein deukje. Als Peugeot Servicepunt dragen wij zorg voor een optimale conditie van uw auto. Hierbij hanteren wij scherpe tarieven en verlenen wij een kwalitatief hoogwaardige service. Wij bieden u een uitgebreid pakket aan diensten, zodat wij u een zo compleet mogelijke service kunnen aanbieden. Deze service wordt door onze receptionisten volledig met u afgestemd. Mocht er tijdens het onderhoud blijken dat er meer of ander onderhoud nodig is dan afgesproken, dan wordt dit altijd met u afgestemd.

Onze diensten

 • Onderhoud
  Door onze geautomatiseerde systemen weten wij exact aan welk onderhoud uw auto toe is. Geef uw kenteken en kilometerstand door en wij plannen de juiste onderhoudsbeurt in. Zo voorkomt u dat uw auto achterstallig onderhoud oploopt. Onze reparaties en onderhoud worden altijd uitgevoerd tegen de scherpste tarieven.

Plan hier uw onderhoudsbeurt

 • APK-Keuring
  Moet uw auto weer APK gekeurd worden? Bij Hylkema en Haaima krijgt u altijd de goedkoopste en meest complete APK-keuring van Friesland en Flevoland. Inclusief viergas- of roetmeting, afmelding bij het RDW en milieukosten kost dit u slechts 29,95! Heeft u een MyPeugeotCard? Dan is de APK-keuring gratis!

Plan hier uw APK-keuring voor slechts €29,95

 • Schade en ruitservice
  Iedere Peugeot die u bij Hylkema of Haaima koopt, voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. Een ongeluk is echter niet altijd te vermijden. Gelukkig zorgen de veiligheidssystemen - zoals airbags en gordels - ervoor dat u en eventuele andere inzittenden onderweg optimaal worden beschermd. Heeft u onverhoopt schade aan uw Peugeot of heeft u ruitschade? Ook dan zijn Haaima en Hylkema uw partner, neem dus bij schade direct contact met ons op!

Neem contact met ons op over uw schade

 • MyPeugeotCard
  Met een MyPeugeot Card hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de kosten van onderhoud aan uw Peugeot. Als u namelijk in het bezit bent van de MyPeugeot Card worden uw lampjes gratis vervangen, wordt uw motorolie gratis bijgevuld en zelfs uw APK-keuring is gratis. De MyPeugeot Card is zeer gunstig geprijsd, voor slechts €49,- kunt u al een jaar lang profiteren van diverse voordelen.

Meer informatie over de MyPeugeotCard

 • Simpel en snel nieuwe banden
  Heeft uw auto nieuwe banden nodig? Koop deze dan nu (online) bij Haaima en Hylkema! In onze bandenshop vindt en bestelt u snel en gemakkelijk de juiste autoband, tegen scherpe lage prijzen. Wanneer u vanuit onze online bandenwebshop banden bestelt, is dit altijd inclusief professionele montage in onze werkplaats. U kunt na het bestellen gemakkelijk een afspraak maken voor montage in de dichtstbijzijnde werkplaats.

Bezoek onze bandenwebshop

 • Originele onderdelen en accessoires
  Als u op zoek bent naar onderdelen voor uw auto, kunt u ook bij Haaima en Hylkema terecht. Voor ieder type auto leveren wij een compleet gamma aan originele Peugeot onderdelen en -accessoires. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij kunnen het direct voor u bestellen of
  een offerte uitbrengen.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

 • Aircoservice en -onderhoud
  Om optimaal gebruik te maken van uw airconditioning, het hele jaar door. Laat één keer per jaar de werking van uw airco bij Hylkema of Haaima controleren. Een reiniging van het systeem of nieuwe vloeistoffen zijn vaker nodig dan u denkt. Zo gaat het systeem langer mee.

Plan hier uw airco-onderhoudsbeurt

 • Mobiliteitsservice
  Haaima en Hylkema hebben voor u de mobiliteitsservice. Dit betekent dat we u en/of uw auto gratis halen en brengen en altijd vervangend vervoer voor u kunnen regelen tijdens reparatie of onderhoud van uw auto. Ook een leenfiets staat tot u beschikking, vraag van tevoren even of deze beschikbaar is. Daarnaast kunt u gebruik maken van een leenauto, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden en de kosten.

 • Peugeot Assistance
  Ook bij Hylkema en Haaima kunt u gebruik maken van Peugeot Assistance; dit betekent gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Peugeot Assistance zit standaard voor 3 jaar bij - door het officiële Peugeot-dealernetwerk - nieuw geleverde Peugeots. 

 • Peugeot Rapide
  Kleine spoedeisende reparaties kunt u snel, voordelig en zonder afspraak laten uitvoeren door Haaima en Hylkema. Onze werkplaatsen in Drachten, Emmeloord, Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Wirdum zijn speciaal ingericht om u snel en voordelig te helpen met kleine spoedeisende reparaties, zonder dat u hiervoor een afspraak maakt. Wij beschikken over alle noodzakelijke apparatuur, kennis en onderdelen om uw Peugeot perfect te repareren.

De prijzen van het onderhoud of de reparatie worden van tevoren met u besproken. Indien er extra werkzaamheden bijkomen, wordt er altijd telefonisch contact met u opgenomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor alle (niet spoedeisende) onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunt u ook online een werkplaatsafspraak maken. Daarbij kunt u direct aangeven wat uw wensen zijn. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook altijd, wij adviseren u graag over het onderhoud van uw Peugeot!

Maak een werkplaatsafspraak