‘WE ZIJN NÍET DUURDER UIT MET PRIVATE LEASE. WAT WIL JE NOG MEER!’

NATHALIE DE JONG OVER PEUGEOT PRIVATE LEASE:

Het is nu bijna drie jaar geleden dat de auto van Nathalie de Jong aan vervanging toe was. Hij begon steeds meer gebreken te vertonen en geld te kosten en bovendien was er een kindje op komst. Veilig en comfortabel de weg op kunnen was met de oude auto niet meer mogelijk. Nathalie en haar man Wietze bekeken alle opties en al gauw bleek dat private lease de meest aantrekkelijke was. Inmiddels is zoontje Youlan twee jaar en Nathalie is nog steeds erg tevreden met haar keus voor Peugeot Private Lease bij Peugeot Haaima.

“Private leasen bevalt ons hartstikke goed”, vertelt Nathalie. “Met Youlan is veilig rijden voor ons het allerbelangrijkste. Dan wil je geen auto waar vaak wat aan mankeert, of die zomaar stil kan komen te staan. Voor mijn werk rij ik elke keer van Leeuwarden naar Harlingen op en neer en dan geeft rijden in een gloednieuwe Peugeot je een heel vertrouwd gevoel.”  

Spiksplinternieuw
Maar is private leasen dan niet duurder dan de aanschaf van een occasion? “We hebben de maandlasten vergeleken. Als we een nieuwe auto kopen is de afschrijving de grootste kostenpost. En dan heb je natuurlijk altijd kosten voor onderhoud, verzekeringen en de belasting. Met private lease rijden we nu voor € 210,- per maand in een spiksplinternieuwe auto van Peugeot Haaima. Hierin zitten de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, een pech-onderweg-hulpdienst, eventuele schade aan de auto, de afschrijving, enzovoort. We moeten alleen de tank zelf vullen. Dus nee, we zijn niet duurder uit met Peugeot Private Lease. Wat wil je dan nog meer?

Peugeot 108, 5-deurs
Private leasen doe je voor een bepaalde periode, meestal voor drie jaar. Na die periode kun je bepalen of je door wilt gaan en je kunt de auto inruilen voor een ander, nieuwer model. Nathalie is enthousiast over de Peugeot 108 5-deurs: “De auto moet voldoende ruimte hebben, zodat er gemakkelijk een buggy achterin kan. Laatst zijn we ermee naar een familieweekend geweest; je wilt niet weten wat er allemaal mee moest! De achterbank van de Peugeot 108 is in delen inklap-baar, dat zie je niet veel bij kleinere auto’s, maar het is ideaal. Youlan zat prinsheerlijk in zijn stoel op de achterbank en alle spullen konden gemakkelijk mee. We hebben een erg leuk weekend gehad.”