‘We zijn de perfecte match’

Otto van der Galiën, directeur Energie Service Friesland

Energie Service Friesland is de grootste onafhankelijke serviceorganisatie in Friesland. Meer dan 25.000 klanten vertrouwen erop dat ervaren servicemonteurs 24 uur per dag klaar staan. Dit betekent dus dat Energie Service Friesland betrouwbare bedrijfsauto’s op de weg moet hebben. Peugeot Hylkema levert meer dan 30 auto’s. 

“De bedrijfsauto is het rijdende kantoor én het magazijn van onze servicemonteur’, vertelt Otto van der Galiën, directeur van Energie Service Friesland. “Bij de keuze van onze bedrijfsauto hebben we onze medewerkers nauw betrokken. Welke auto biedt het meest comfort? Waarin voelen ze zich thuis? De Peugeot.” Waar moet een bedrijfsauto verder aan voldoen? “Hij moet allereerst veilig zijn. En hij moet goede rijeigenschappen hebben. Daarnaast is de uitstraling belangrijk. De grootte en het model van de Peugeot Partner zijn perfect.” 

Energie Service Friesland heeft service, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Otto van der Galiën: “Als klimaatmakers vinden we het belangrijk hoe we met de wereld omgaan. Peugeot Hylkema kent onze wens om duurzaam groen te rijden zodra dat financieel uit kan. Tot die tijd garandeert Hylkema ons dat wij rijden met de meest duurzame dieselmotoren.”

Peugeot Hylkema en Energie Service Friesland zitten beide in Heerenveen. “Het contact met Hylkema is buitengewoon prettig. Ze zijn heel laagdrempelig. Hylkema levert kwaliteit en denkt overal in mee, ook aan de voorkant. Dit geldt overigens ook voor Auto Haaima. Ik heb een medewerker die in Wurdum woont. Als er wat met zijn auto is, kan hij altijd even bij Piebe Haaima langs. Dat is het stukje service waar wij zelf ook voor staan. Ja, Peugeot en Energie Service Friesland, we zijn gewoon de perfecte match.”

Lees hier onze eindejaarskrant!