Unieke Pop-up store Haaima

Stijlvol door de stad, de slogan van de Peugeot 108 die perfect van toepassing is op een pop up store. Dat is wat Arne S. Brouwers van Autobedrijf Haaima dacht toen hij de auto bewonderden.

Want hoe slim is het om een paar weken lang in een drukke winkelstraat te gaan zitten. Op deze manier bereik je veel meer publiek dan wat normaal naar de showroom komt. Op een bijzonde locatie verrast Autobedrijf Haaima het winkelend met de Peugeot 108. In een speciaal voor de gelegenheid ingericht winkelpand aan het Ruiterskwartier (in de voormalige Xenos) is de pop up store voor de '108' te bewonderen. De bezoeker kan hier aan én in de twee auto's zitten en alle infroamtie krijgen over dit leuke, betaalbare en moderne model. Het frisse en moderne interieur van de pop up store draagt bij aan het gevoel dat Haaima wil neerzetten. Door de opvallende kleuren paars en rood, met daarin groot het cijfer 108 vermeld, trekt de winkel meteen de aandacht van het winkelend publiek. Hierdoor laat Haaima zien dat zij origineel en laagdrempelig is. "We wilden innovatief zijn en iets nieuws aan bieden in leeuwarden. Op diverse plekken worden al nieuwe modellen getoond, maar alleen statisch. Wij willen hiermee iets nieuws en dynamisch neerzetten", aldus Arne S. Brouwers van Haaima. De Pop-up store aan het Ruiterskwartier is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag tot 21.00 uur.

Naast de enthousiaste reacties van de bezoekers merken we ook dat de media zeer positief is. Zowel de HaH als de LC schreven een uitermate positief stukje over deze unieke winkel. Lees hieronder de artikelen.

Lees hier het artikel in de HaH van 2 juli 2014

Lees hier het artikel in de LC van 8 juli 2014

 

Downloads: