Top Award 2016!

Peugeot dealers Haaima en Hylkema ook in 2016 uitgeroepen tot de beste dealers van Nederland
Ook in 2016 zijn wij uitgeroepen tot de beste dealers van Nederland. Deze Award is er om Peugeot dealers te stimuleren hun resultaten op top niveau te brengen. Dit met als uiteindelijk doel de klant volledig centraal te stellen en zo een optimale verkoop, service en tevredenheid te garanderen. In 2015 kregen Haaima en Hylkema ook al de Top-Award toebedeeld. “Hier zijn we uitermate trots op”, aldus Arne S. Brouwers van Auto Haaima.

“Over de afgelopen 12 maanden zijn we beoordeeld op het gebied van Verkoop, Aftersales en Klanttevredenheid. Op deze drie punten scoren we beide ver boven het landelijk gemiddelde, met als resultaat de toekenning van deze felbegeerde Top Award!”, vervolgt Arne.

“We zijn ontzettend trots op het winnen van deze prijs en nog meer op al onze werknemers die dit mogelijk hebben gemaakt,“ vult Jan Hylkema aan. “Vooral omdat het winnen van deze prijs grotendeels gebaseerd is op de beleving van onze klanten.” Arne en Jan willen dan ook zowel de klanten als de werknemers bedanken voor dit bijzondere resultaat.

De TOP Award is meer dan verdiend en namens Peugeot Nederland, door Phil Robson, aan Piebe Haaima en Arne S. Brouwers van Auto Haaima en Gauke Hylkema van Peugeot Hylkema uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst.