Team Lasaulec

Zoals wellicht bekend hebben wij afgelopen twee seizoenen het marathon schaatsteam van CRV-Interfarms ondersteund met auto’s voor rijders en ploegleiding. Met ingang van komende winter, heeft Technische groothandel Lasaulec, met vestigingen in de Benelux en hoofdkantoor in Heerenveen, de sponsoring en naamgeving van de ploeg overgenomen. Naast de heren brengt Team Lasaulec ook een damesploeg in competitie. De dames en heren zijn inmiddels, veelal gezamenlijk, begonnen aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. Deze voorbereiding bestaan voornamelijk uit fietsen, skeeleren en, hoewel de temperaturen momenteel anders doen vermoeden ook schaatsen op zomerijs in Leeuwarden. In Oktober begint het schaatsseizoen officieel. Hoogtepunten van het seizoen zijn het NK rond de jaarwisseling, het ONK en Alternatieve Elfstedentocht op de Oostenrijkse Weissensee en wellicht in 2017 de enige echte Elfstedentocht!

Wij zijn trots om ook dit seizoen weer co-sponsor te zijn van de heren van Team Lasaulec! De auto’s hebben inmiddels een grondige metamorfose ondergaan en de eerste prijs, die van de mooiste en opvallendste auto’s van het peloton is binnen! Sjoerd den Hertog (vorig jaar goed voor een overwinning), Jordy Harink, Pim Cazemier, Robin Snoek en Jan Korenberg waren vorig jaar ook van de partij, aanvulling is er gekomen met Mart Bruggink (niet op de foto). De ploeg staat nog steeds onder leiding van Ynco de Vries en Ruud Brouwer.

Wij wensen iedereen van Team Lasaulec een fantastisch nieuw schaatsseizoen! Wij zullen u regelmatig op de hoogte houden van de prestaties van de dames en heren!

www.Teamlasaulec.nl

 

 

Foto’s: Vincent Riemersma