Sport by Peugeot weekend bij Hylkema Emmeloord

Op zaterdag 18 maart 2017 wordt rond Emmeloord weer de Zuiderzeerally verreden. Een ook dit jaar komt de bekende rally rijder Christian Riedemann naar Emmeloord. Samen met Michael Wenzel rijdt hij in e supersnelle Peugeot 208 T16, dit is het bekijken meer dan waard.

Sport by Peugeot weekend bij Hylkema Emmeloord
Op vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart staat onze showroom in Emmeloord in het teken van snelheid en sport! Want op zaterdag 18 maart 2017 wordt rond Emmeloord weer de Zuiderzeerally verreden. En hier springen wij als Peugeot dealer graag op in. Want ook dit jaar komt weer de bekende Duitse rally rijder Christian Riedemann naar Emmeloord. Want bent u op vrijdag al in Emmeloord? De brullende leeuw van Riedemann staat de hele dag in onze showroom in Emmeloord. De hele dag kun je deze sportieve bolide bewonderen, samen met de Peugeot 208 GTI en de Peugeot 308 GTI en vele andere sportieve Peugeotmodellen.

Zuiderzeerally
Wat voor de Stichting Autosport Noordoost Polder ooit begon als rallysprint maakte door de jaren heen de ontwikkeling door van sprint naar rally en van nationaal naar internationaal evenement. Met zijn supersnelle Peugeot 208 T16 is Christiaan Riedemann in de R5 klasse een geduchte tegenstander, zowel in Duitsland als op de polderwegen rond Emmeloord.

We zien jullie graag op vrijdag 17 maart bij ons in de showroom en zaterdag 18 maart bij de Zuiderzeerally.

p.s. De Peugeot 208 GTI, Peugeot 308 GTI en vele andere sportieve modellen zijn uiteraard op zaterdag 18 maart ook nog te bewonderen in onze showroom.