Ronald McDonald Gala en Haaima!

Op 5 oktober 2015 wordt met een groots gala gevierd dat de Friese Ronald McDonald Huizen in Leeuwarden en Beetsterzwaag bij elkaar al vijftien jaar zeer waardevol zijn in Friesland. Deze feestelijke avond zal in het teken staan van de onmisbare zorg die de Ronald McDonald Huizen bieden aan kinderen en hun familie. Een mooie gelegenheid om uw relaties op een bijzondere avond te trakteren en tegelijkertijd de Friese Ronald McDonald Huizen te steunen. Autobedrijf Haaima stelt haar showroom deze avond beschikbaar als feest-locatie. Iets waar we ontzettend trots op zijn. Tevens ondersteunen wij dit evenement door deel te nemen aan deze speciale gelegenheid.

Met een groots Gala wordt gevierd dat de Friese Ronald McDonald Huizen in Leeuwarden en Beetsterzwaag bij elkaar al vijftien jaar zeer waardevol zijn in Friesland.Deze feestelijke avond zal in het teken staan van de onmisbare zorg die de Ronald McDonald Huizen bieden aan kinderen en hun familie. Een mooie gelegenheid om uw relaties op een bijzondere avond te trakteren en tegelijkertijd de Friese Ronald McDonald Huizen te steunen. Tijdens de avond kunt u genieten van een heerlijk diner verzorgd door Restaurant Het Ambacht uit Heerenveen en bijzondere optredens van Iris Kroes, Syb van der Ploeg, Zandtovenaar Gert van der Vijver, cabaretier Ronald Smink en nog veel meer. Ook is er een verloting en een veiling met fantastische kavels onder leiding van veilingmeester en ambassadeur Reitse Spanninga.

Kijk ook op de site van Ronald McDonald huizen Friesland en Ronald McDonald Gala voor meer informatie over beide initiatieven.