Rijklaarkosten

Rijklaarkosten zijn niet meer te vinden op onze website.

Was het u al opgevallen? Bij ons op de website en in onze advertenties zijn geen extra rijklaarkosten meer te zien. Dit betekent voor u dat er geen onverwachte kosten meer bij komen wanneer u een nieuwe of gebruikte auto bij ons aanschaft. Bij Haaima of Hylkema rijdt u tegenwoordig met de genoemde advertentieprijs direct de showroom uit.

In het verleden werden er op alle nieuwe auto's rijkaarkosten gerekend. Deze rijklaarkosten bestonden onder andere uit het vervoeren van de auto's van de fabriek naar de dealer, het aanvragen van kentekenplaten, het schoonpoesten van de auto, het vullen van de brandstoftank,
het verwijderen van het transportmateriaal, en een nul beurtje ( de allereerste controle beurt ). Vanaf 1 november mogen wij niet meer adverteren met deze rijklaarkosten. Deze kosten zitten nu verwerkt in de advertentieprijs.

U kunt nog wel kiezen voor een extra afleverpakket. Wanneer u kiest voor dit pakket krijgt u een volle tank, een nieuwe mattenset, spatlampen voor, een lampenset en een Flacon olie 5W30. De kosten hiervan vallen niet onder de kosten rijklaarmaken. 

U rijdt dus nu met de geadverteerde prijs op de website direct de showroom uit.

Aanbod nieuw en gebruikt