Presentatie teamauto’s CRV-Interfarms

De marathonschaatsploeg van CRV-Interfarms is begonnen aan het schaatseizoen 2014 – 2015. Het management van de ploeg is erin geslaagd om de schaatsers van het vorige seizoen, Peter van de Pol, Robert Post, Pim Cazemier, Sander Kingma, Mart Bruggink en Peter Nauta, te behouden. De begeleiding van de ploeg is wederom in handen van Ynco de Vries (trainer/ploegleider) en Ruud Brouwer (verzorger).

Op 23 mei 2014 om 15.00 uur vindt de overdracht van de teamauto’s plaats aan de schaatsers en begeleiders van de CRV-Interfarms marathonploeg. De teamauto’s zijn beschikbaar gesteld door autobedrijf Hylkema uit Heerenveen en Peugeot Nederland. De overdracht van de teamauto’s zal plaatsvinden in het bijzijn van sponsoren en relaties van de hoofdsponsor CRV en co-sponsoren Interfarms en Hylkema. Hylkema en Peugeot dragen op deze wijze bij aan de verdere professionalisering van de CRV-Interfarms marathon-ploeg.

De CRV-Interfarms marathonschaatsploeg wil ook in het nieuwe schaatsseizoen optimaal presteren en is al gestart met de voorbereidingen. Dit gebeurt door gezamenlijke fiets-, skeeler- en ijstrainingen in binnen- en buitenland. Shorttrack trainingen op het zomerijs van Thialf maken onderdeel uit van het trainingsprogramma.

De seizoensopening van de CRV-Interfarms marathonschaatsploeg zal plaatsvinden tijdens de marathon van Amsterdam, die geschaatst wordt medio oktober 2014.