Peugeot 5008 SUV: beste nieuwkomer 2018

Tijdens het Driving Business Event van het vakblad Automobiel Management op 27 september, is de Peugeot 5008 SUV uitgeroepen tot Beste Nieuwkomer van het Jaar 2018.

 Een bijzondere prijs, want het betreft een praktijkprijs. Dit betekent dat auto's zich op diverse gebieden op de weg en kostentechnisch moeten hebben bewezen. De vakjury bestond uit directieleden van grote leasemaatschappijen in Nederland, vertegenwoordigers van grote fleetowners, onafhankelijke lease-experts en ervaren vak-journalisten. “De Peugeot 5008 SUV oogt iets minder slank dan de 3008 SUV, maar biedt daarvoor in ruil enorm veel ruimte. Het interieur- en rijcomfort staan op hoog niveau en Peugeot verdient lof voor zijn gedurfde dashboardconcept en een ruime uitrusting,” aldus de vakjury. “Ook biedt de 5008 SUV veel auto voor zijn geld. Peugeot scoort hoog met zijn professionele dealers en hoge klanttevredenheid.”

Elegant én functioneel
De nieuwe Peugeot 5008 wordt geprezen om de spectaculaire Peugeot i-Cockpit van de nieuwste generatie, het EMP2-platform en vele hightech comfort- en veiligheidsvoorzieningen. Onder zijn dynamische en elegante lijnen is deze SUV bovendien een bijzonder functionele auto: met standaard zeven individuele zitplaatsen is de nieuwe Peugeot 5008 de eerste SUV op de Neder-landse markt met de modulariteit van een MPV. Kortom een nieuwe dimensie voor de 5008 SUV!

Inmiddels leverbaar met diverse zuinige en sterke motoren en in een groot aantal uitvoeringen, waaronder de rijk uitgeruste Blue Leasemodellen voor de zakelijke markt en de sportieve GT en GT Line.

Meer informatie over de Peugeot 5008 SUV