Open huis Hylkema Emmeloord

De vestiging van Peugeot Hylkema in Emmeloord blijft maar groeien en daardoor voldeed het huidige pand niet meer aan de eisen. De showroom, receptie, wachtruimte, kantoren en de buitenkant van het pand hebben we daarom flink geüpdatet volgens de nieuwste huisstijl van Peugeot. Tevens hebben we een prachtige en moderne afleverruimte gecreëerd. We zijn supertrots op het resultaat en willen dit graag met u delen! Daarom nodigen we u van harte uit voor onze feestelijke Open Huis dagen van 6 t/m 8 oktober.

EXCLUSIEVE PREMIERE NIEUWE PEUGEOT 3008
Bent u benieuwd hoe ons bedrijf er uit ziet? Dan is dit dé kans om lekker rond te snuffelen en al uw vragen voor te leggen aan onze werknemers. Daarnaast hebben wij tijdens het Open Huis de Exclusieve première van de nieuwe Peugeot 3008! Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

FEESTJE VOOR IEDEREEN
Kom gezellig langs, want er valt deze dagen van alles te beleven! Zo is er een wijnproeverij, een chocoladefontein, springkussen en kan men proefrijden in alle nieuwe modellen. En niemand gaat met lege handen naar huis; voor al onze bezoekers ligt er een presentje klaar.

Tot ziens in Emmeloord!

Met vriendelijke groet,

Het team van Peugeot Hylkema Emmeloord