Maak elke week kans op een Peugeot 107!

Afgelopen zaterdag ging in het centrum van Heerenveen de actie Winkel en Win van start. Elke week maakt u kans op een jaar lang rijden in een Peugeot 107. 

Winkel en Win is een project waarmee we samen Heerenveen beter op de kaart gaan zetten. We zorgen er samen voor dat de consument naar Heerenveen wordt aangetrokken. Dat doen we d.m.v. een uniek concept vanuit de stichting WinkelenWin.nl,” aldus voorzitter Geert Bosman. ,,We verloten namelijk iedere week een auto vanuit het centrum van Heerenveen voor de periode van een jaar.” 

Op zaterdagmiddag werden de eerste Peugeot 107's overhandigd aan de gelukkige winnaars. Zij hadden een jaar lang rijden in een Peugeot 107 gewonnen tijdens de KPN NK Afstanden in Heerenveen. Janneke van der Meer, Wim Jonker en Nynke Kuindersma reden in een Peugeot 107 het centrum van Heerenveen uit. De winnaars mogen ook nog eens een jaar lang gratis parkeren in Heerenveen met hun “Gouden Plak” bolide. Deze auto’s werden gesponsord door autobedrijf Hylkema, Friesland Lease en Royal Smilde.

"We verloten iedere week een auto vanuit het centrum van Heerenveen"

Ook u maakt kans op een Peugeot 107!

Elke week maakt u kans op een jaar lang rijden in een Peugeot 107. Iedere week wordt er namelijk een auto verloot in het centrum van Heerenveen. De loten kunt u verkrijgen door aankopen te doen bij de aangesloten winkels en horeca-gelegenheden in Heerenveen. Aanstaande zaterdag wordt de volgende Peugeot 107 weggegeven!

Ook in onze vestiging in Heerenveen ontvangt u bij uw APK, onderhoudsbeurt of bij besteding van een bedrag van € 25,- in het magazijn een lot van Winkel en Win! 

Bekijk de website van Winkel en Win!