Haaima Leeuwarden bedankt iedereen!

Bezoekers opening
Wethouder Henk Deinum

Afgelopen zaterdag openden wij feestelijk de deuren van onze nieuwe vestiging in Leeuwarden. Een overweldigend aantal van meer dan 2.000 bezoekers luisterde de feestelijkheden op. Tijdens deze opening kwamen diverse oude en nieuwe elementen terug. Zo kwam de directie, Piebe Haaima, Fokje Haaima, Arne S. Brouwers en Anne-Tjeerd Haaima, in diverse oude Peugeots het pand in gereden. Maar ook de allernieuwste modellen in de vorm van de Peugeot 108 en de nieuwe Peugeot 308 SW waren aanwezig en te bewonderen in onze moderne en innovatieve showroom aan de Coronaweg 2 te Leeuwarden.

Diverse sprekers verwoordden waar wij als Haaima voor staan. Wethouder Henk Deinum prees het doorzettingsvermogen van Haaima en sprak over ‘De poort van industrieterrein de Hemrik’. De Peugeot directie roemde de Friese degelijkheid in handelen en de kwaliteit en service van de Haaima groep. Homme de Jong van Kulturele Haadsted onderstreepte dit alles en benoemde ook nog het maatschappelijk verantwoord ondernemen van het bedrijf.

Haaima Leeuwarden is, net als onze vestigingen in Wirdum, Burgum en Franeker, hét adres voor al uw mobiliteit! In het nieuwe pand, aan de Coronaweg 2 in Leeuwarden, vindt u alles wat autorijden zo plezierig maakt. Kom langs en ontdek oud & nieuw bij Haaima Leeuwarden. Oud & nieuw? Jazeker. Het pand is weliswaar nieuw, maar de vertrouwde service en kwaliteit zijn gebleven. Wat goed is, moet goed blijven. Haaima, een ‘doarpsgaraazje yn ’e sted’!

Middels deze mail willen wij u, als klant van Haaima, hartelijk danken voor uw steun en het vertrouwen in ons bedrijf. Tevens willen wij u bedanken voor de overweldigende opkomst, de mooie felicitaties en de vele cadeaus. Zonder u hadden wij dit alles niet voor elkaar kunnen krijgen. Op naar de toekomst.

Tot ziens in Leeuwarden, Wirdum, Burgum of Franeker!

Met vriendelijke groet,
Het team van Auto Haaima