Haaima en Hylkema mobiele partners CH2018

CH2018
CH2018

Al meer dan 2 jaar zijn we als autobedrijf nauw betrokken bij de ontwikkeling en de uitvoering van CH2018. Als Club2018 lid zijn we ontzettend trots dat we van deze enthousiaste club deel te mogen uit maken. We doen dit door als mobiele partner op te treden. Zo rijden de medewerkers van Leeuwarden 2018 in Peugeots 107 rond die wij hun ter beschikking hebben gesteld. Dit doen we graag omdat we een initiatief als CH2018 van harte toe juichen. Hoe beter kun je een stad en provincie op de kaart zetten dan zo'n groot cultureeel evenement te (mogen) organiseren.

Naast deze Peugeots stellen wij ook op andere vlakken onze diensten ter beschikking. Welcome to the village, Loop Leeuwarden en vele andere projecten die onze regio versterken ondersteunen wij graag.

Huren of kopen bij Hylkema en Haaima

Onderweg naar 2018 tijdelijk een auto zonder verplichtingen, maar met veel service nodig? Betaal minder en ontvang meer extra’s! Kies voor Haaima en Hylkema, de mobiliteitspartners van Leeuwarden Fryslân 2018. 

Huren of kopen bij Haaima en Hylkema geeft u alle vrijheid die u wilt. Of het nu gaat om een personenauto of een bestelwagen. Zelf uw verzekering of reclame regelen? Of liever het complete wagenpark uitbesteden? Welke keuze u ook maakt, met Haaima en Hylkema rijdt u richting 2018, maar uiteraard ook nog na 2018, zorgeloos. Altijd en overal.  

Speciale wensen worden op maat en creatief ingevuld! Zo haalt u meer uit uw vervoer.

Bij Haaima en Hylkema heeft u niet alleen de keuze uit alle soorten bedrijfswagens en personenauto’s, maar profiteert u bovendien van onze scherpe tarieven.

Meer informatie?

Kijk eens rond op onze site of bel geheel vrijblijvend:

  • Haaima: Marten Koopmans, Tel. 058 288 2018
  • Hylkema: Wouter den Burger, Tel. 0513 622 744