Autobedrijf Hylkema sponsort CRV-Interfarms

Speciaal voor de Alternatieve Elfstedentocht heeft onze vestiging in Heerenveen een Peugeot Boxer ter beschikking gesteld aan het marathonschaatsteam CRV-Interfarms.

Binnenkort vertrekt het marathonschaatsteam CRV-Interfarms in de Peugeot Boxer van onze vestiging in Heerenveen naar de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk.    

Onze vestiging in Heerenveen levert vrijwel alle bedrijfsauto's die CRV dagelijks gebruikt bij het uitvoeren van haar werkzaamheden. In de loop der jaren is het wagenpark aangegroeid tot meer dan 300 bedrijfswagens en ook het vervoer van het marathonschaatsteam van CRV naar Weissensee wordt daarom door onze vestiging gesponsord.

Sinds 1989 wordt de Alternatieve Elfstedentocht in Weissensee georganiseerd. Naast de wedstrijd over 200 kilometer is het evenement inmiddels uitgebreid met toertochten, een Snelle Toer en een aantal andere tochten en wedstrijden.

Over CRV-Interfarms

CRV-Interfarms is het enige ‘agroteam’ in de topdivisie van het marathonschaatsen. Een logische en mooie combinatie, omdat het marathonschaatsen van oudsher een echte boerensport is. De ploeg komt voor het vierde jaar uit in de Topdivisie, het hoogste niveau in het marathonschaatsen. De zes rijders van CRV-Interfarms zijn zeer ervaren marathonrijders met elk hun specialisme. 

Bekijk de website van CRV-Interfarms