Ontdek de

Peugeot Traveller

Vervoer tot wel 9 personen
Peugeot Traveller bij Haaima en Hylkema
Vanaf €26 000

Professioneel personenvervoer

Het reizen van nu en de toekomst! U kunt ontspannen reizen in een brullend hart van Peugeot met de Peugeot Traveller. Deze auto heeft een robuuste uitstraling door zijn hoge neus en grote subtiele grill. Zelfs al is de Traveller robuust, deze Peugeot is ook subtiel! Mooie strakke belijningen en een ruime keuze aan indeling maken deze personenauto uniek. De Peugeot Traveller is te verkrijgen in twee verschillende varianten, de Traveller en de Traveller Business.

Peugeot Traveller BlueHDi-motoren

Travel!

Veilig van A naar B klinkt als muziek in de oren bij de Peugeot Traveller. Tijdens het reizen heeft u namelijk een luxe geruisloze rit. De BlueHDi-motoren beschikken standaard over 95 PK en gaan door tot 180 PK. Met de nieuwe automatische transmissie EAT6 is het brandstofverbruik uitermate laag, dus uniek in zijn segment!

Peugeot Traveller profecioneel personenvervoer

Negen zitplaatsen

De Peugeot Traveller staat voor professioneel personenvervoer. U heeft meerdere keuzes betreffende de indeling van het aantal zitplaatsen. Bijvoorbeeld een indeling van 5 tot 9 zitplaatsen of een VIP Lounge-configuratie (4 of 5 naar elkaar toe gerichte stoelen).

Peugeot Traveller 7-inch display

Hightech navigatie

De nieuwste generatie navigatiesystemen is verwerkt in de Peugeot Traveller. Volledig up-to-date en met een 7-inch display is dit systeem erg gebruiksvriendelijk. De navigatie is verbonden met het internet en kan door middel van spraak bestuurd worden. Real time informatie van TomTom Traffic is geïntegreerd (afhankelijk van het land van bestemming).

Peugeot Traveller 4,96m lengte of 5,31m

Formaat

De Peugeot Traveller is te verkrijgen in twee verschillende formaten. De iets compactere vorm heeft een lengte van 4,96 meter. Wilt u liever de grote variant dan is de maximale lengte 5,31 meter. De hoogte van de Traveller is 1,90 meter. Dit maakt de personenauto ook echt een personenauto. Parkeergarages zijn voor de Traveller dus in de meeste gevallen geen probleem.

De Peugeot Traveller in het echt ervaren?
Plan uw proefrit hier!

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief BTW en BPM.