Vervoer tot wel 9 personen

Ruimtegebrek kent de Peugeot Traveller niet!

Het reizen van nu en de toekomst! U kunt ontspannen reizen in een brullend hart van Peugeot met de Peugeot Traveller. Deze auto heeft een robuuste uitstraling door zijn hoge neus en grote subtiele grill. Zelfs al is de Traveller robuust, deze Peugeot is ook subtiel! Mooie strakke belijningen en een ruime keuze aan indeling en zitplaatsen maken deze 9 persoonsauto uniek. De Peugeot Traveller is te verkrijgen in twee verschillende varianten, de Traveller en de Traveller Business.

Peugeot Traveller BlueHDi-motoren

Travel!

Veilig van A naar B klinkt als muziek in de oren bij de Peugeot Traveller. Tijdens het reizen heeft u namelijk een luxe geruisloze rit. De BlueHDi-motoren beschikken standaard over 95 PK en gaan door tot 180 PK. Met de nieuwe automatische transmissie EAT6 is het brandstofverbruik uitermate laag, dus uniek in zijn segment!

Peugeot Traveller profecioneel personenvervoer

Negen zitplaatsen!

De Peugeot Traveller staat voor professioneel personenvervoer. U kunt zelfs kiezen voor verschillende indelingen van het aantal zitplaatsen. Zo is er een indeling mogelijk van 5 tot 9 zitplaatsen of een VIP Lounge-configuratie (4 of 5 naar elkaar toe gerichte stoelen). Ruimte zat!

Peugeot Traveller 7-inch display

Hightech navigatie

In de Peugeot Traveller is de nieuwste generatie navigatiesystemen verwerkt! Volledig up-to-date en met een 7-inch display is dit systeem erg gebruiksvriendelijk. De navigatie is verbonden met het internet en kan door middel van spraak bestuurd worden. Een route inplannen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bereken uw inruilvoordeel!

Peugeot Traveller 4,96m lengte of 5,31m

Kies uw gewenste formaat

De Peugeot Traveller is te verkrijgen in twee verschillende formaten. De iets compactere vorm heeft een lengte van 4,96 meter. Wilt u liever de grote variant dan is de maximale lengte 5,31 meter. De hoogte van de Traveller is 1,90 meter. Dit maakt de grote personenauto ook echt een personenauto. Parkeergarages zijn voor de Traveller ook in de meeste gevallen geen probleem!

Plan nu uw proefrit in de Traveller!

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, exclusief BTW en BPM.