Uw partner op elk gebied

Peugeot Partner

Peugeot Partner, Peugeot Friesland
Vanaf €12 350

Uw nieuwe Partner!

De Partner is een echte partner en biedt u alles wat u nodig heeft. Een fraaie moderne look, een flexibel interieur, grote laadruimte, zuinige en sterke e-HDi-motoren en veel rijplezier. Overigens is de Peugeot Partner ook leverbaar als een pick-up waarbij de laadbak voorzien is van neerklapbare zijborden. Ook kan de Partner ook als koelwagen - met een geïntegreerde cel met koelunit - geleverd worden.

Peugeot partner bedrijfsauto

Altijd passend

De Partner komt aan alle wensen van de ondernemer tegemoet. Daarom is de bedrijfsauto ook verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Kort en lang, met een lengte van 4,38- of 4,63 meter. De breedte is 1,86 meter. Achter heeft de Partner twee deuren (met of zonder ruiten) en aan elke zijkant een schuifdeur! Het laadvermogen varieert van 580 - tot 855 kilo.

Laadbak Peugeot Partner

Wat een ruimte!

De Partner is zo flexibel als een elastiekje. Dankzij de zogenaamde multi-flex-bank heeft de Partner een flexibele extra derde zitplaats. Dat betekent: meer laden, meer comfort. De zitting van de buitenste zitplaats kan in zijn geheel worden opgeklapt voor het vervoeren van hoge lading. Wanneer de rugleuning van de middelste zitplaats wordt neergeklapt, heeft u een handige schrijftafel. Verder heeft de Partner meerdere handig ingedeelde opbergvakken.

Peugeot Partner Dashboard

Comfortabel werken

Met de Peugeot Partner kunt u dankzij diverse rijhulp systemen comfortabel werken. Informatie over de afstanden en het brandstofverbruik leest u gemakkelijk af op de boordcomputer. Die houdt ook logboeken bij met waarschuwingsmeldingen en de status van de functies. Verder heeft de Partner een regensensor, automatische verlichting en parkeerhulp met geluidssignalen en grafische weergave. Dat alles maakt het u extra makkelijk!

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Peugeot Partner bij Hylkema en Haaima

Milieuvriendelijk rijden

Bij de Partner hebt u de keuze uit één benzinemotor, drie dieselmotoren maar ook een elektromotor. De Peugeot Partner is ook leverbaar met een 2Tronic versnellingsbak. Zo hebt u het comfort van een automatisch schakelende versnellingsbak binnen handbereik. Rijden in een Partner wordt hiermee nog prettiger en nog milieuvriendelijker!

Plan uw proefrit in de Peugeot Partner hier!

Genoemde prijs is excl. BTW en BPM

Peugeot Partner

Bouwjaar 2015, 120.442 km

€ 6.950

Peugeot Partner

Bouwjaar 2014, 67.636 km

€ 6.950

Peugeot Partner

Bouwjaar 2012, 140.719 km

€ 6.950

Peugeot Partner

Bouwjaar 2015, 99.025 km

€ 7.750