Voor ieder wat wils

Peugeot Expert

De Expert is gegroeid, in formaat én kwaliteit!
Peugeot Expert, Peugeot Friesland
Vanaf €17 000

De Peugeot Expert: het visitekaartje van uw bedrijf!

Bij de nieuwe Expert heeft Peugeot aan alles gedacht. Aan rijplezier, comfort en design. De fraaie verchroomde grille, de chique neus en het nieuwe design stralen klasse en robuustheid uit en weerspiegelen uw professionaliteit. Dit is niet alleen een werkpaard, maar tegelijkertijd ook een paradepaardje!

Peugeot Expert Exclusief design!

Ruime bedrijfsauto, ruime keuze

De nieuwe Expert is erg veelzijdig. Zo is de Expert te verkrijgen als een bestelautoversie en een personenauto-uitvoering. Hij is leverbaar in drie verschillende lengtes, 4,60 meter tot 5,30 meter. Met slechts 1,90 meter hoogte is de nieuwe Expert zeldzaam in dit segment. Ook beschikt hij over hogere laadvermogens, tot meer dan 1400 kilo. De Expert is dus gegroeid, in formaat, design en kwaliteit. Ook kunt u hem ombouwen tot pick-up, koelwagen of kipper. Kortom, u heeft altijd de Expert die volledig aan uw eisen voldoet!

Peugeot Expert Handsfree schuifdeuren

Extra lengte en laadvermogen

De nieuwe Peugeot Expert bedrijfsauto is tot in details doordacht en dat merkt u. Zo is bijvoorbeeld de Moduwork-scheidingswand voorzien van een luik. Voorwerpen met een lengte van maximaal 4 meter neemt u probleemloos mee: op een vlakke laadvloer, terwijl er voorin nog altijd plaats is voor twee personen! Profiteer ook van een laadvolume van tot wel 6,6 m3 en de handsfree te bedienen schuifdeuren. Hierdoor kunt u uw goederen moeiteloos in- en uitladen. Over innovatief gesproken!

Peugeot Expert Euro-zes motoren

Ruime keuze in krachtige motoren!

De Expert kan altijd geleverd worden met een motor die bij uw wensen past. De motoren van de Peugeot Expert voldoen aan de Euro 6.1 emissienorm. Ze hebben een laag brandstofverbruik en dus een lage CO2-uitstoot.

U hebt bij de Expert de keuze uit zes BlueHDi-motoren:
• 1.6 BlueHDi 95 ETG6 S&S
• 1.6 BlueHDi 115 6-bak S&S
• 2.0 BlueHDi 120 6-bak S&S
• 2.0 BlueHDi 150 6-bak S&S
• 2.0 BlueHDi 180 EAT6 S&S

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Veel ruimte in de Peugeot Expert

Praktisch en comfortabel

Een bedrijfsauto die elke dag wordt gebruikt, moet ook praktisch en comfortabel zijn. Kies daarom de Peugeot Expert! Lekkere, comfortabele stoelen, een regensensor, automatisch dimlicht, airconditioning of parkeersensoren. Alles is mogelijk. Bovendien zijn ook de vele opbergruimtes bijzonder handig.

Plan uw proefrit in de Peugeot Expert hier!

Genoemde prijs is excl. BTW en BPM

De oudere Peugeot Expert modellen zijn nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!