Uniek in zijn klasse

Peugeot Boxer

Peugeot Boxer bij Haaima en Hylkema, Peugeot Friesland
Vanaf €21 200

Voldoet aan alle eisen die bedrijven aan een bedrijfsauto kunnen stellen

Wilt u een moderne, comfortabele en speciaal ontwikkelde bedrijfswagen voor allerlei bedrijfsactiviteiten? Dan is de Peugeot Boxer met zijn diverse uitvoeringen geschikt voor u! De Boxer is er in verschillende lengtes en hoogtes en biedt u de keuze uit vele carrosserievarianten:

Gesloten bestelauto
✓ Bestelauto met ruiten
✓ Bestelauto met open laadbak (met enkele- of dubbele cabine)
Combibus (tot 9 zitplaatsen)
Minibus (met tot maar liefst 17 zitplaatsen!)

De Peugeot Boxer is efficiënt

Efficiënt in alles

De Boxer is super efficiënt! Bij de verschillende uitvoeringen kunt u kiezen uit drie hoogtes (2,25 meter, 2,52 meter of 2,76 meter) en vier lengtes (4,96 meter, 5,41 meter, 5,99 meter of 6,36 meter). De laadruimte is zo gemaakt dat elke kubieke centimeter kan worden benut. De maximale breedte bedraagt 1,87 meter. Een lage laaddrempel (53,5 centimeter), handige achterdeuren, schuifdeuren en een 12V-aansluiting in de laadruimte geven de Boxer beslist een meerwaarde.

Peugeot Boxer comfort

Werk-comfort

Bij de Boxer is comfort beslist geen ondergeschoven kindje. De cabine is comfortabel en functioneel en alle inzittenden - maximaal drie personen - hebben meer dan genoeg ruimte. De stoelen bieden veel steun en zijn verstelbaar. De Boxer heeft veel opbergruimtes en het geluid van buitenaf kan beperkt worden door een scheidingswand. Ook kunt u kiezen voor een extra opbergplank boven de vooruit. Alle ruimte wordt zo optimaal benut!

De Boxer is ook geschikt voor personenvervoer

Ook voor personenvervoer

De Boxer is echt ideaal voor personenvervoer. De Combi-uitvoering biedt namelijk plaats aan maximaal 9 inzittenden. Bij de Combi kunt u de achterbanken neerklappen en zelfs uitnemen. Op de buitenste zitplaatsen van de tweede en derde zitrij kunnen eenvoudig kinderzitjes worden geplaatst. De Minibus-uitvoering kan inclusief de bestuurder 14 of 17 inzittenden vervoeren die allemaal een eigen stoel hebben!

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Peugeot Boxer zeer milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Voor de Boxer heeft u de keuze uit vier HDi motoren die voldoen aan de Euro 5 norm. Alle HDi-motoren van de Boxer hebben een zogenaamd common railinspuitsysteem. Dit systeem staat garant voor uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik. Dankzij het roetfilter (FAP) wordt de uitstoot van schadelijke deeltjes tot een minimum beperkt. Met de Peugeot Boxer bent ook nog milieubewust bezig!

Plan nu uw proefrit in de Peugeot Boxer!

Genoemde prijs is excl. BTW en BPM

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2015, 77.799 km

€ 12.450

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2013, 175.865 km

€ 12.950

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2016, 78.322 km

€ 13.450

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2016, 48.682 km

€ 13.450