Uniek in zijn klasse

Peugeot Boxer

Met deze auto heeft u meer dan een transportmiddel alleen
Peugeot Boxer bij Haaima en Hylkema
Vanaf €20 900

Van alle markten thuis

Wilt u een moderne, comfortabele en speciaal ontwikkelde bedrijfswagen voor allerlei bedrijfsactiviteiten? Dan is de Peugeot Boxer met zijn diverse uitvoeringen geschikt voor u! De Boxer is er in verschillende lengtes en hoogtes en biedt u de keuze uit vele carrosserievarianten. Hij is er als gesloten bestelauto, bestelauto met ruiten en als bestelauto met open laadbak met enkele- of dubbele cabine. Maar ook de Combi en de Minibus voor het vervoer van personen - tot maar liefst 17 zitplaatsen - zijn regelrechte visitekaartjes voor uw bedrijf!

De Peugeot Boxer is efficiënt

Efficiënt

De Boxer is super efficiënt! Bij de verschillende uitvoeringen kunt u kiezen uit drie hoogtes (2,25 meter, 2,52 meter of 2,76 meter) en vier lengtes (4,96 meter, 5,41 meter, 5,99 meter of 6,36 meter). De laadruimte is zo gemaakt dat elke kubieke centimeter kan worden benut. De maximale breedte bedraagt 1,87 meter. Een lage laaddrempel (53,5 centimeter), handige achterdeuren, schuifdeuren en een 12V-aansluiting in de laadruimte geven de Boxer beslist een meerwaarde.

Peugeot Boxer comfort

Comfort

Bij de Boxer is comfort beslist geen ondergeschoven kindje. De cabine is comfortabel en functioneel en alle inzittenden - maximaal drie personen - hebben meer dan genoeg ruimte. De stoelen bieden veel steun en zijn verstelbaar. De Boxer heeft veel opbergruimtes en het geluid van buitenaf kan beperkt worden door een scheidingswand. Optioneel is een opbergplank boven de voorruit.

De Boxer is ook geschikt voor personenvervoer

Personenvervoer

De Boxer is echt ideaal voor personenvervoer. De Combi-uitvoering biedt namelijk plaats aan maximaal 9 inzittenden. Bij de Combi kunt u de achterbanken neerklappen en zelfs uitnemen. Op de buitenste zitplaatsen van de tweede en derde zitrij kunnen eenvoudig kinderzitjes worden geplaatst. De Minibus-uitvoering kan inclusief de bestuurder 14 of 17 inzittenden vervoeren die allemaal een eigen stoel hebben!

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Peugeot Boxer zeer milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Voor de Boxer heeft u de keuze uit vier HDi motoren die voldoen aan de Euro 5 norm. Alle HDi-motoren van de Boxer hebben een zogenaamd common railinspuitsysteem. Dit systeem staat garant voor uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik. Dankzij het roetfilter (FAP) wordt de uitstoot van schadelijke deeltjes tot een minimum beperkt.

De Peugeot Boxer in het echt ervaren?
Plan uw proefrit hier!

Genoemde prijs is excl. BTW en BPM

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2013, 132.993 km

€ 12.950

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2013, 140.993 km

€ 12.950

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2014, 71.571 km

€ 12.950

Peugeot Boxer

Bouwjaar 2013, 93.266 km

€ 13.950