Praktisch en robuust

Peugeot Bipper

Dit is de meest compacte bedrijfsauto van Peugeot!
Peugeot Bipper
Vanaf €13 380

Complete bedrijfsauto

Met de Bipper komt Peugeot tegemoet aan alle wensen van u als ondernemers die praktisch, robuust en lekker rijden in één bedrijfsauto vertegenwoordigd willen zien. Bovendien is de Bipper goedkoop in onderhoud en economisch in verbruik. Zo is de Bipper o.a. leverbaar met een zuinige diesel HDi motor.

Peugeot Bipper compacte bedrijfsauto

Praktisch en groot

De sympathieke en stoere Bipper is met z’n lengte van 3,86 meter erg geschikt voor de stad. De auto is wendbaar en vindt overal een parkeerplaats. Dankzij de mooie rechthoekige vormen heeft de Bipper een laadvolume van 2,5 m3 tot zelfs 2,8 m3! Het laadvolume bedraagt tot 635 kilo. En dat voor zo’n compacte bedrijfsauto!

Peugeot Bipper interieur

Interieur

Het mag dan een bedrijfsauto zijn, aan comfort bij de Bipper geen gebrek. Het goede uitzicht, de comfortabele stoelen en de kwaliteiten van z’n rij- en weggedrag maken de auto meer dan plezierig. Bovendien is ‘ie echt functioneel. Wat te denken van een schrijftafeltje op het dashboard en maar liefst 12 opbergvakken? Ideaal voor papieren, dossiers, gereedschap, je telefoon en andere werkattributen.

Peugeot Bipper beveiliging

Goed beveiligd

In een bedrijfsauto wordt van alles vervoerd, vaak ook belangrijke of dure goederen. Bij de Bipper speelt beveiliging dan ook een belangrijke rol. De auto heeft tal van mechanische voorzieningen tegen inbraak. Zoals centrale deurvergrendeling, automatische portiervergrendeling (bij overschrijding van 20 km/u), gecodeerde elektronische startblokkering en een stuurinrichting die blokkeert als er sprake is van forcering.

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Peugeot Bipper zuinige motor

Zuinige motor

Een 1.3 HDi 75 pk met schakelindicator of in plaats van de handgeschakelde 5-bak een ETG versnellingsbak? Aan u de keus. De ETG kunt u als automaat gebruiken, maar u kunt ook handmatig schakelen. Het mooie van de 1.3 HDi motor is, dat deze uitgerust is met stop & start systeem. Dit systeem schakelt de motor automatisch uit zodra de auto stilstaat en start de motor weer als u weer gaat rijden.

De Peugeot Bipper in het echt ervaren?
Plan uw proefrit hier!

Genoemde prijs is excl. BTW en BPM

Peugeot Bipper

Bouwjaar 2017, 8 km

€ 9.500

Peugeot Bipper

Bouwjaar 2017, 4.500 km

€ 13.500