Praktisch en robuust

Peugeot Bipper

Peugeot Bipper, Peugeot Friesland
Vanaf €11 500

Robuust rijden in de Peugeot Bipper

Met de Bipper komt Peugeot tegemoet aan alle wensen van u als ondernemers die praktisch, robuust en lekker rijden in één bedrijfsauto vertegenwoordigd willen zien. Bovendien is de Bipper goedkoop in onderhoud en economisch in verbruik. Zo is de Bipper o.a. leverbaar met een zuinige diesel HDi motor.

Peugeot Bipper compacte bedrijfsauto

Praktisch en groot

De sympathieke en stoere Bipper is met z’n lengte van 3,86 meter erg geschikt voor de stad. De auto is wendbaar en zodoende kunt u gemakkelijk een parkeerplaats vinden. Dankzij de mooie rechthoekige vormen heeft de Bipper een laadvolume van 2,5 m3 tot zelfs 2,8 m3! Het laadvolume bedraagt tot 635 kilo, en dat voor zo’n compacte bedrijfsauto!

Peugeot Bipper interieur

Strak en volledig interieur

Het mag dan een bedrijfsauto zijn, aan comfort bij de Bipper geen gebrek. Door het goede uitzicht, de comfortabele stoelen en de kwaliteiten van z’n rij- en weggedrag is lange afstanden rijden geen straf! Bovendien is ‘ie echt functioneel. Denkt u aan een schrijftafeltje op het dashboard en maar liefst 12 opbergvakken! Ideaal voor papieren, dossiers, gereedschap, uw telefoon en andere werkattributen.

Peugeot Bipper beveiliging

Goed beveiligd

In een bedrijfsauto wordt van alles vervoerd, vaak ook belangrijke of dure goederen. Bij de Bipper speelt beveiliging dan ook een belangrijke rol. De auto heeft tal van mechanische voorzieningen tegen inbraak:

✓ Centrale deurvergrendeling
✓ Automatische portiervergrendeling (bij overschrijding van 20 km/u)
✓ Gecodeerde elektronische startblokkering
✓ Stuurinrichting blokkeert als er sprake is van forcering

Meer informatie over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op!

Peugeot Bipper zuinige motor

Zuinige motor

Een 1.3 HDi 75 pk met schakelindicator of in plaats van de handgeschakelde 5-bak een ETG versnellingsbak? Aan u de keus. De ETG kunt u als automaat gebruiken, maar u kunt ook handmatig schakelen. Het mooie van de 1.3 HDi motor is, dat deze uitgerust is met stop & start systeem. Dit systeem schakelt de motor automatisch uit zodra de auto stilstaat en start de motor weer als u weer gaat rijden.

Plan nu uw proefrit in de Bipper!

Genoemde prijs is excl. BTW en BPM