De ideale gezinsauto

Peugeot 5008 SUV

Een zee van ruimte in deze SUV!
De ideale gezinsauto bij Hylkema en Haaima, Peugeot Friesland, Peugeot 5008
Vanaf €33 230

De Peugeot 5008 SUV!

Ervaar ruimte in deze nieuwe 7 persoons auto, stap gerust in!

Bent u op zoek naar een grote auto met veel zitplaatsen? Dan is de nieuwe Peugeot 5008 úw auto! Met maar liefst zeven zitplaatsen is de 5008 SUV de ideale gezinsauto. Met de kids naar voetbal of hockey is geen enkel probleem met het ruime aantal zitplaatsen en daarnaast de grote kofferbak!

De Peugeot 5008 nú met € 1.000 EXTRA INRUIL

De Peugeot 3008 met Private Lease al vanaf €489 per maand

Bereken hier uw inruilwaarde!

De krachtige Peugeot 5008 SUV bij Haaima en Hylkema

Ervaar de rijsensatie van een SUV

De 5008 SUV is een stoere en krachtige familieauto. Door het luxe interieur en de heerlijk zittende stoelen heeft u het gevoel dat u in een limousine rijdt. Deze stationwagen heeft daarnaast een perfecte wegligging en het grote panoramische schuif-/kanteldak* laat u genieten van een bijzondere lichtinval.

i-Cockpit van de nieuwe Peugeot 5008

De luxe van de i-Cockpit

Ook de nieuwe Peugeot 5008 SUV wordt geleverd met de Peugeot i-Cockpit. Dit betekent dat u op het grote 8 inch touchscreen** snel uw favoriete radiostation kunt opzoeken of gemakkelijk een route in kunt plannen. Het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen én de automatische transmissie met elektrische impulsbediening* geven u een unieke rijervaring!

Nieuwe Peugeot 5008 SUV bij Hylkema en Haaima

Groots op een nieuwe manier

De Peugeot 5008 heeft een upgrade gehad: de naam 5008 is gebleven maar de letters MPV zijn veranderd in SUV. Doordat de twee stoelen op de derde zitrij wegklapbaar en uitneembaar zijn, kunt u de SUV nu op elke manier indelen. Hiermee profiteert u van het enorme laadvolume van de bagageruimte!

De nieuwe Peugeot 5008 SUV:

Sportief
7-persoons auto
Flexibele ruimte
Connected en High Tech

Vraag nu een brochure aan!

*Afhankelijk van de uitvoering leverbaar als optie of niet leverbaar. 
**Uitvoering vanaf de Access.

Nieuwe Peugeot 5008 SUV bij Haaima en Hylkema

Voel de efficiëntie van Peugeot

De Peugeot 5008 SUV is verkrijgbaar met een benzine- of dieselmotor met verschillende vermogens. Met de efficiënte PureTech- of BlueHDi-motoren en de automatische transmissie EAT6 heeft u met de Peugeot 5008 een zeer krachtige SUV. De efficiënte motoren, het lagere gewicht van het onderstel, de carrosserie en de uitrusting maken rijden in de 5008 SUV een sensatie!

Ervaar de 5008 SUV bij Hylkema of Haaima!

De nieuwe Peugeot 5008 SUV staat bij ons in de showroom! Plan nu dus een proefrit en ervaar waarom deze auto zo veelzijdig is!

Plan een proefrit in de 5008 SUV!

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken.