Van MPV naar SUV

Peugeot 5008

MPV-gebruiksgemak, SUV-verpakking
De nieuwe Peugeot 5008 bij Hylkema en Haaima
Vanaf €33 210

Optimaal rijplezier

Deze indrukwekkende auto biedt plaats aan zeven personen. Het luxe interieur met het grote panoramische schuif-/kanteldak* laat u genieten van een bijzondere lichtinval. Maar ook qua wegligging en geluidscomfort geniet u optimaal in deze reislimousine.

i-cockpit Peugeot 5008

Rijsensatie

Ook de nieuwe Peugeot 5008 wordt geleverd met de nieuwe Peugeot i-Cockpit: het 100% digitale en te personaliseren head-up instrumentenpaneel, het grote 8 inch touchscreen**, het nieuwe compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen en de automatische transmissie met elektrische impulsbediening* zorgen voor een unieke rijervaring.

Stoelen nieuwe Peugeot 5008

Groots op zijn eigen manier

De naam 5008 is gebleven maar de letters MPV zijn veranderd in SUV. Doordat de twee stoelen op de derde zitrij wegklapbaar en uitneembaar zijn, deelt u uw SUV in zoals u wilt en profiteert u van het enorme laadvolume van de bagageruimte.

Nieuwe Peugeot 5008 SUV bij Hylkema en Haaima

Efficiency

De nieuwe 5008 SUV wordt geleverd met diverse benzine en dieselmotoren. Met de efficiënte PureTech- of BlueHDi-motoren en de automatische transmissie EAT6 opent Peugeot de weg naar een nieuw tijdperk van efficiëntere SUV's. Het lagere gewicht van het onderstel, de carrosserie en de uitrusting zijn factoren die hier optimaal aan meehelpen.

Nieuwe Peugeot 5008 SUV bij Haaima en Hylkema

Denkt aan het milieu

De nieuwe Peugeot 5008 SUV staat inmiddels bij ons in de showroom! Plan dus nu als één van de eersten een proefrit, en ervaar zelf waarom deze auto zo veelzijdig is!

De Peugeot 5008 in het echt ervaren?
Plan uw proefrit hier!

*Afhankelijk van de uitvoering leverbaar als optie of niet leverbaar. 
**Uitvoering vanaf de Access.

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken.