Kies nu voor de

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW, Peugeot Friesland
Vanaf €27 150

De nieuwe Peugeot 308 SW

Dynamisch en sportief

Met de nieuwe Peugeot 308 SW geniet u van elke rit. Ontdek een nieuwe visie op comfort.

peugeot 308sw exterieur

Een andere kijk op de weg

De strak en sportief gelijnde Peugeot 308 SW is een auto die u bij de eerste kennismaking al doet verlangen om er in te rijden. Hij heeft met zijn royale afmetingen en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter. Pack Full LED geeft de voorzijde een extra dynamisch karakter.

Peugeot i-Cockpit

Stap in de Peugeot 308 SW en laat u inspireren. In het interieur staat rijplezier voorop, met de Peugeot i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen. Nog dynamischer en instinctiever autorijden!

Volop ruimte en flexibiliteit

Het ruime interieur van de nieuwe Peugeot 308 SW GT Line is al een uitnodiging op zich om eropuit te trekken. Met de "Magic Flat"-achterbank kan de toch al royale bagageruimte worden omgetoverd tot een enorme laadruimte met een volledig vlakke laadvloer.

Bereken uw inruilwaarde!

Vraag een brochure/prijslijst aan

Voor de zakelijke rijder: 308 SW Blue Lease

De Peugeot 308 SW is zakelijk erg populair. Dat is niet vreemd met de grootste laadruimte in zijn segment, strakke lijnen en uitmuntende rijeigenschappen. U rijdt al een nieuwe 308 SW voor een netto bijtellingsbedrag van €187 per maand.

Meer over de 308 SW Blue Lease

Plan nu uw proefrit in de 308 SW!