Kies nu voor de

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW
Vanaf €23 470

Maak kennis met de Peugeot 308 SW

Met zijn royale afmetingen is de Peugeot 308 SW het perfecte antwoord op de wensen van de zakelijke rijder: een ruim interieur, modulair en praktisch. Door de efficiënte vormgeving is de beschikbare ruimte maximaal te benutten. De achterbank is in één beweging vanuit de bagageruimte neer te klappen, waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat. De Peugeot 308 SW staat op hetzelfde platform (EMP2) als de Peugeot 308. De grootste voordelen van dit platform zitten in het lage gewicht en het dynamische weggedrag. De auto is leverbaar met Euro 6 benzine- en dieselmotoren die optimale prestaties met een lage uitstoot combineren.

Bagageruimte Peugeot 308 SW

Ruimte

Dankzij zijn royale afmetingen is de Peugeot 308 SW één van de beste in zijn klasse. Met een lengte van 4,58 meter, een breedte van 1,80 meter en een hoogte van 1,47 meter, heeft de Peugeot 308 SW de ideale afmetingen om aan al uw wensen te voldoen: veel ruimte, een slimme indeling en praktische gebruiksmogelijkheden.

De bagageruimte van de Peugeot 308 SW behoort met 610 liter tot de grootste in zijn segment. De ruimte is uitstekend afgewerkt en zorgt daarmee voor een ruimte die praktisch en perfect te benutten is. Daarnaast is de bagageruimte met zijn volledig vlakke laadvloer en de neerklapbare achterbank zeer gebruiksvriendelijk en flexibel.

Stel uw Peugeot 308 SW samen

Interieur Peugeot 308 SW

Peugeot i-Cockpit

Bij de Peugeot 308 SW doet de nieuwe lay-out van de cockpit zijn intrede: de Peugeot i-Cockpit, die garant staat voor ongekende rijsensaties voor zowel de bestuurder als de passagiers. Een strak design dat sierlijk is door zijn eenvoud en is opgebouwd rond de middenconsole, met een 9,7 inch touchscreen en één grote, centrale knop die geïnspireerd is op hoogwaardige hifi-installaties.

Maak een afspraak of kom langs voor een offerte!

Bijtelling Peugeot 308 SW

Zakelijk rijden

Met zijn fraaie strakke lijnen, de riante afmetingen en modern en strak vormgegeven dashboard beleeft u ultiem rijplezier.

De Peugeot 308 SW Blue Lease is standaard voorzien van o.a.:
Een touchscreen met radio
Peugeot Connect SOS-module
Airconditioning
Cruise Control

De Peugeot 308 SW Blue Lease Executive voegt daar nog een aantal zaken aan toe zoals:
Climate Control
Lichtmetalen velgen
Parkeerhulp voor en achter
Een glazen panoramadak.

Lees hier de reviews van de Peugeot 308 SW!

Peugeot 308 SW in actie zien? Klik hier!

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken.

Proefrit Peugeot 308 SW

Kwaliteit

Aan de kleinste details is de hoge kwaliteit van de Peugeot 308 SW zichtbaar: de efficiënt ingedeelde, ruimtelijke Peugeot i-Cockpit, het verminderde aantal knoppen en de fraaie, hoogwaardige materialen. Aan het hele interieur ziet u de aandacht voor het detail en de afwerking.

De Peugeot 308 SW in het echt ervaren?
Plan uw proefrit hier!