Toegankelijk en ruim

Partner Tepee

Een geweldige familie auto!
Peugeot Partner Tepee, Peugeot Friesland
Vanaf €26 520

Stap in deze echte familieauto!

Met het hele gezin onderweg was nog nooit zo comfortabel

De Peugeot Partner Tepee is super toegankelijk dankzij het ruime interieur, de brede schuifdeuren en de apart te openen achterruit. Saai is ‘ie niet, daar zorgen de markante neus en mooie lijnen wel voor. Die maken van de Partner Tepee een heerlijke pittige, dynamische auto die zowel in de stad als op de snelweg een goed figuur slaat. Met deze autot u elke familie een groot plezier!

De Peugeot Partner Tepee nú met € 1.750 EXTRA INRUIL

 

Bereken hier uw inruilwaarde!

Peugeot Partner Tepee Family

Geniet in de comfortabele stoelen

Comfortabel wordt bij de Partner Tepee met een hoofdletter geschreven. Zo is de Partner Tepee Family zelfs standaard voorzien van automatische airconditioning, een navigatiesysteem en een zeven inch beeldscherm. De Partner Tepee Family is ook standaard voorzien van drie individuele achterstoelen en de Partner Tepee Active biedt zelfs plaats aan vijf individuele achterstoelen. Dat betekent 7 ruime zitplaatsen! Over familie auto gesproken...

Peugeot partner Tepee Zenith-dak

Een zee van licht!

Extra bijzonder is het Zenith-dak! Door de vier grote ruiten kunnen alle passagiers de lucht zien. Dat zorgt voor een super ruimtelijk gevoel en niet minder belangrijk: een zee van licht in de auto! De ruimte onder het dak wordt bij het Zenith-dak heel slim benut door opbergruimtes. Ook heeft het dak een opberg vak met doorzichtige bodem boven de achterpassagiers en een opbergkoffer achter. Die is zowel vanaf de achterzitplaatsen als vanuit de bagageruimte te bereiken. Kortom, de Partner Tepee biedt u ruimte in overvloed.

Peugeot Tepee bij Haaima en Hylkema

e-HDI-technologie

Ook de Partner Tepee heeft het: de e-HDi-technologie! Dankzij dit vernuftige systeem wordt de motor automatisch afgezet als de auto stilstaat. Dat zorgt voor lagere verbruikscijfers en dus een lagere CO2-uitstoot. Dit gaat niet met horten en stoten, het gaat allemaal als vanzelf. De souplesse waarmee de motor weer wordt gestart wanneer u weg wilt rijden, is echt Peugeot!

De Peugeot Partner Tepee in actie zien?

Ontdek de Peugeot Tepee

Uitstekende prestaties

Ook qua motor biedt de Peugeot Partner Tepee volop ruimte. U kunt kiezen uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren, deze zijn door Peugeot ontworpen met oog op het milieu. Laag brandstofverbruik, dynamische prestaties en rijplezier gaan hand in hand. Hier komt de knowhow van Peugeot om de hoek kijken. Een garantie voor degelijkheid en een lange levensduur.

Plan uw proefrit hier!

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken.