Toegankelijk en ruim

Partner Tepee

Een geweldige familie auto!
Peugeot Tepee
Vanaf €26 020

Familie auto

De Peugeot Partner Teepee is lekker toegankelijk dankzij het ruime interieur, de brede schuifdeuren en de apart te openen achterruit. Saai is ‘ie niet, daar zorgen de markante neus en mooie lijnen wel voor. Die maken van de Partner Tepee een heerlijke pittige, dynamische auto die zowel in de stad als op de snelweg een goed figuur slaat. De nieuwe ledverlichting draagt zeker bij aan de dynamische en moderne uitstraling van de Partner Tepee. Met deze auto doe je elke familie een groot plezier!

Peugeot Partner Tepee Family

Interieur

Comfortabel wordt bij de Partner Tepee met een hoofdletter geschreven. Zo is de Partner Tepee Family zelfs standaard voorzien van automatische airconditioning en een navigatiesysteem dat over een zeven inch beeldscherm beschikt. De Partner Tepee Family is standaard voorzien van drie individuele achterstoelen en de Partner Tepee Active biedt zelfs plaats aan vijf individuele achterstoelen. Dat betekent 7 ruime zitplaatsen! Over familie auto gesproken...

Peugeot partner Tepee Zenith-dak

Zenith-dak

Extra bijzonder is het Zenith-dak! Door de vier grote ruiten kunnen de passagiers de lucht zien. Dat zorgt voor een super ruimtelijk gevoel en niet minder belangrijk: een zee van licht in de auto. De ruimte onder het dak wordt bij het Zenith-dak heel slim benut door opbergruimtes. Ook heeft het dak een opberg vak met doorzichtige bodem boven de achterpassagiers en een opbergkoffer achter. Die is zowel vanaf de achterzitplaatsen als vanuit de bagageruimte te bereiken. Kortom, de Partner Tepee biedt u ruimte in overvloed.

Peugeot Partner Tepee e- HDI-technologie

e-HDI-technologie

Ook de Partner Tepee heeft het: de e-HDi-technologie! Dankzij dit vernuftige systeem wordt de motor automatisch afgezet als de auto stilstaat. Dat zorgt voor lagere verbruikscijfers en dus een lagere CO2-uitstoot. Dit gaat niet met horten en stoten, het gaat allemaal als vanzelf. De souplesse waarmee de motor weer wordt gestart wanneer u weg wilt rijden, is echt Peugeot!

Lees hier de reviews van de Peugeot Partner Tepee!

De Peugeot Partner Tepee in actie zien? Klik hier!

Peugeot partner Tepee prestaties

Uitstekende prestaties

Ook qua motor biedt de Peugeot Partner Tepee volop ruimte. U kunt kiezen uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren, deze zijn door Peugeot ontworpen met oog op het milieu. Laag brandstofverbruik, dynamische prestaties en rijplezier gaan hand in hand. Hier komt de knowhow van Peugeot om de hoek kijken. Een garantie voor degelijkheid en een lange levensduur.

De Peugeot Partner Teepee in het echt ervaren?
Plan uw proefrit hier!

De consumentenprijs zoals hierboven vermeld is de adviesprijs van de auto, inclusief BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken.