Van of the year 2019

Nieuwe Partner

Vanaf €13 990

De nieuwe Peugeot Partner

Nu al Van of the Year 2019


 
De nieuwe Peugeot Partner is op woensdag 19 september in Hannover verkozen tot International Van of the Year 2019. Deze onderscheiding vormt de bekroning van de inzet van de teams van Peugeot in een project dat een fundamenteel onderdeel vormt van de ontwikkelingsstrategie van het merk.
 

Vanaf november in de showroom

De nieuwe Peugeot Partner geeft een geheel nieuwe rijervaring. Dankzij het nieuwe design is de Peugeot Partner niet alleen erg praktisch maar ook nog eens zeer elegant.
 
Vanaf november staat de nieuwe Peugeot Partner in onze showrooms. De nieuwe Partner geeft een geheel nieuwe rijervaring. Dankzij het nieuwe design is de Peugeot Partner niet alleen erg praktisch maar ook nog eens zeer elegant.

   

De nieuwe Peugeot Partner is standaard voorzien van de Peugeot i-Cockpit, wat bijzonder is voor een bedrijfswagen. Daarnaast is hij leverbaar in twee verschillende lengtes en laadvolumes. De standaardversie heeft een lengte van 4,40. De langere versie is 4,75 en biedt nog meer laadvermogen. Welke lengte u ook kiest er passen altijd minimaal 2 Europallets in de nieuwe Peugeot Partner.

Dankzij het vernieuwde platform van deze Peugeot bedrijfswagen heeft deze Peugeot kortere overhangen en een kleinere draaicirkel zo kunt u eenvoudige overal doorheen manoeuvreren. Uiteraard beschikt de Peugeot Partner over diverse rij-assistentiesystemen die het rijden nog veiliger en comfortabeler maken. Vanaf november 2018 is deze nieuwe Peugeot Partner leverbaar.

De nieuwe Peugeot Partner is leverbaar vanaf €13.990

Kunt u niet wachten op het nieuwe model? Uiteraard is de Peugeot Partner de komende periode ook nog leverbaar in zijn huidige uitvoering tegen een scherpe prijs.
 

Bereken uw inruilwaarde!

 
Vraag een brochure/prijslijst aan   Plan nu uw proefrit in de Peugeot Partner