Geschiedenis Hylkema

Al meer dan 50 jaar is autobedrijf Hylkema het vertrouwde adres voor de aanschaf, het onderhoud en het schadeherstel van uw nieuwe of gebruikte Peugeot.

Als officiële dealer van het merk Peugeot in de regio Zuid Friesland en de Noordoostpolder vindt u in onze showroom de nieuwste modellen van Peugeot, heeft u bij ons keuze uit een groot aantal betrouwbare occasions en kunt u in onze werkplaats terecht voor het onderhoud aan uw Peugeot.
Onze geschiedenis gaat terug naar 1960. Ruim 56 jaar geleden is onze eerste vestiging geopend in Gorredijk. In 1991 werd er een tweede vestiging geopend in Heerenveen. De vestiging in Gorredijk is in 1998 verplaatst naar een groter pand in Drachten. In 2002 volgde de opening van onze vestiging in Sneek. Inmiddels zijn onze vestigingen in Drachten en Sneek verhuisd naar een nieuw pand. Onze vestiging in Emmeloord is in 2005 overgenomen van een collega-dealer. Daar heeft in de zomer van 2007 een grondige verbouwing plaatsgevonden waarbij onder andere de werkplaats aanmerkelijk werd vergroot. Onze vestiging in Heerenveen is in 2012 geheel vernieuwd.