Schade?

Iedere Peugeot die u bij Hylkema of Haaima koopt, voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van actieve en passieve veiligheid. Maar toch is een ongeluk helaas niet te vermijden. Gelukkig zorgen de veiligheidssystemen, zoals airbags en gordels, ervoor dat u en eventuele andere inzittenden optimaal worden beschermd. Heeft u schade aan uw Peugeot? Neem dan direct contact met Haaima of Hylkema.

Neem contact met ons op!

Als u bij ons komt met uw schade, dan zal onze eigen schade-expert hiernaar kijken. Vervolgens werken wij nauw samen met de beste schadebedrijven die door de meeste verzekeringsmaatschappijen zijn geselecteerd. Bij een schademelding selecteert de verzekeringsmaatschappij een herstelbedrijf dat bij u in de buurt is gevestigd en dat bij hen is aangesloten, dit betekent niet altijd dat u ook bij de beste terecht komt. Het kan zijn dat iets verderop een betere zit, welke ook vergoed wordt door uw verzekeraar. U bepaalt toch het liefst zelf waar u heen wilt voor reparatie? Laat de schade daarom via ons verlopen. Samen met de schadehersteller hebben wij alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat uw auto wordt gerepareerd volgens de fabrieksnormen. Met gebruik van originele onderdelen, zodat uw Peugeot aan de strengste veiligheidsnormen blijft voldoen.

Maak hier een afspraak met onze eigen schade-expert!

Kies voor vakkundig autoschadeherstel met een verbluffend resultaat. U kunt direct de weg weer op met een vervangende auto. Ondertussen worden de reparaties aan uw auto vakkundig uitgevoerd en wordt de afhandeling met uw tussenpersoon of verzekeringmaatschappij geregeld. Voor uw schade kunt u ook online een werkplaatsafspraak maken. U geeft dan direct door wat de schade is en wat uw wensen zijn. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook altijd. Wij adviseren u graag over de schade van uw Peugeot! Kunt u niet meer rijden met uw auto? Neem dan sowieso telefonisch contact met ons op.

Maak een werkplaatsafspraak