Peugeot Hylkema en Haaima private lease

Private lease in plaats van kopen

Private lease, een term die u waarschijnlijk al eens  eerder heeft gehoord of bent tegenkomen. Steeds meer automerken bieden deze mogelijkheid van particulier leasen aan. Peugeot doet hier ook aan mee onder de naam Peugeot Private Lease.
Maar wat houdt  Peugeot Private Lease bij Haaima en Hylkema precies in en wat zijn de voor en nadelen? 

Met Peugeot Private Lease kunt u als particulier in een gloednieuwe 108, 208, 2008, 308, 3008 SUV, 508 of 5008 SUV rijden tegen een zeer aantrekkelijk maandbedrag. In dit maandbedrag zitten de volgende kosten verwerkt: Verzekeringen, rente, pech-onderweg hulpdienst, BTW, wegenbelasting, afschrijving, schade, ruitbreuk, overlijdensrisicodekking, reparatie en onderhoud. Zo kunt u zonder zorgen in een gloednieuwe Peugeot rijden. Het enige waar u voor moet zorgen is dat de brandstoftank is gevuld.

Voor meer informatie over Peugeot Private Lease kunt u een van onze vestigingen binnen stappen. In deze vestigingen vertellen adviseurs u onder genot van een kop koffie meer over deze manier van leasen. Vanzelfsprekend kunnen zij al uw vragen beantwoorden rondom dit nieuwe fenomeen. Ook benoemen zij de voor en nadelen en helpen u bij het maken van de beste keuze. U bent van maandag en tot met zaterdag van harte welkom bij Hylkema en Haaima.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat al uw vragen worden beantwoorden is het handig om een afspraak te maken. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Deze afspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

Maak hier een afspraak met
een van onze adviseurs 

Wilt u direct weten wat de maandelijkse kosten bedragen van de Peugeot van uw dromen?

Stel dan hier uw Peugeot samen en bereken de maandelijkse kosten.

Geef uw reactie