NU IN DE SHOWROOM: DE NIEUWE 508 SW

 

EXCLUSIVITEIT VAN PEUGEOT 508 SW

Ontdek de exclusieve kenmerken van de 508 SW GT en het raffinement tot in de kleinste details:

  • de handsfree achterklep biedt toegang tot een grote bagageruimte waarvan de vloer is afgewerkt in hout met Zebrano-look en is voorzien van met antislipmateriaal beklede latten;
  • de glanzend zwarte omlijsting van de grille;
  • de in twee kleuren uitgevoerde gepolijste lichtmetalen 19 inch-velgen Augusta, met vernis in de kleur Grey Dust;
  • de dorpellijsten met First Edition-logo;
  • daarnaast is de PEUGEOT 508 SW GT uitgerust met een groot panoramisch schuif-/kanteldak.

 

PEUGEOT 508 SW GT, DE HIGH-END BREAK

Met zijn gespierde voorkomen, zijn langgerekte lijnen, zijn expressieve front en zijn 19” velgen, vormt de nieuwe PEUGEOT 508 SW een elegante, genereuze en atletische break. Ga zitten, om het comfort te ervaren van de Peugeot i-Cockpit, de AGR-goedgekeurde stoelen die standaard zijn voorzien van leder en multipoint massagefunctie, en geniet van de kwaliteit van het standaard aanwezige FOCAL HiFi-systeem.

 

 

DE UNIEKE PEUGEOT i-COCKPIT®

In het fraaie en comfortabele interieur van de Peugeot 508 SW vindt u de ongeëvenaarde PEUGEOT i-Cockpit® bestaande uit een compact stuurwiel, een personaliseerbaar digitaal head-up instrumentenpaneel en een 10 inch capacitief HD-touchscreen.
Stap in en ervaar het zitcomfort van de AGRi-gecertificeerde, elektrisch verstelbare stoelen met verwarming en multipoint-massagefunctie. Houten sierelementen in Zebrano-look en de in rood of zwart Sellier-leder** uitgevoerde bekleding met koperkleurige sierstiksels geven het interieur een extra exclusieve uitstraling.

Het sportieve karakter van de nieuwe PEUGEOT 508 SW GT wordt geaccentueerd door talloze details: een met geperforeerd nerflederi bekleed en van zijdeglans verchroomde sierdelen voorzien stuurwiel, een zwarte hemelbekleding, Full LED-sfeerverlichting, aluminium pedalen en dorpellijsten.

Bereken uw inruilwaarde!      Vraag meer info aan!