Kosteloze upgrade naar automaat

TIJDELIJK KOSTELOZE UPGRADE NAAR AUTOMAAT BIJ PRIVATE LEASE

Tijdelijk krijgt u bij Peugeot Private Lease op de Peugeot 108, 2008 SUV, 3008 SUV en 5008 SUV een kosteloze upgrade van een handmatige versnellingsbak naar een automaat. Daarmee wordt een rit in uw Peugeot een ontspannen rijervaring. Profiteer nu van dit aantrekkelijke aanbod.

De hypermoderne automatische transmissie EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) combineert rijplezier met milieuvriendelijkheid. De EAT6 schakelt snel en soepel dankzij de Quickshift-technologie. Dit zorgt voor een dynamischer en prettiger rijgedrag, onder alle omstandigheden.

Vergeleken met automatische transmissies van de vorige generatie, zorgt de EAT6 voor een lager brandstofverbruik en een beduidend lagere CO2-uitstoot. De EAT6 biedt een volledig nieuwe rijervaring: een combinatie van gemak, dynamiek en souplesse, zowel binnen als buiten de stad.

Meer info over Private Lease   Neem contact op

Disclaimer
Deze actie geldt op de volgende modellen: Peugeot 108, Peugeot 2008 SUV, Peugeot 3008 SUV en Peugeot 5008 SUV. Geldig op aanvragen tot en met 31 mei 2018, uitsluitend bij Peugeot Private Lease.