De nieuwe Peugeot 5008 SUV

De nieuwe Peugeot 5008 SUV staat bij ons in de showroom.

De nieuwe Peugeot 5008 is voorzien van de nieuwste uitvoering van de Peugeot i-Cockpit. Met dit innovatieve, bijna futuristische concept heeft het merk een verrassend, origineel en kwalitatief bijzonder hoogwaardig interieur gecreëerd. Naast het compacte stuurwiel en het grote 8 inch touchscreen is de nieuwe Peugeot i-cockpit standaard uitgerust met een spectaculaire digitaal head-up HD-instrumentenpaneel met een diagonaal van 12,3 inch waarop opzienbarend fraaie animaties worden weergegeven. 

De nieuwe Peugeot 5008 beschikt ook over een voorpassagiersstoel waarvan de rugleuning in tafelstand kan worden gezet zodat voorwerpen tot een lengte van wel 3,20m kunnen worden vervoerd, en beschikt over een handsfree achterklepbediening. De grille met verchroomde accenten is exclusief voor dit model terwijl de glanzend zwarte sierlijst achter en de klauwvormige opaliserende LED-achterlichten kenmerkend zijn voor de SUV's van de nieuwste genenatie van het merk.

Zowel de benzine- als de dieseluitvoeringen zijn "best in class" in hun vermogenscategorie! Daarnaast nodigt deze 5008 uit om op reis te gaan, mede dankzij de uitstekende geluidsisolatie en de uitgebreide comfortuitrusting: voorstoelen met o.a. een pneumatisch massagesysteem met 8 luchtbalgjes een premium hifisysteem van Focal en groot panoramisch schuif-/kanteldak.   

Meer informatie over de Peugeot 5008 SUV

Contact

Geef uw reactie