De nieuwe Peugeot 5008 SUV

De nieuwe Peugeot 5008 SUV staat bij ons in de showroom!

De nieuwe Peugeot 5008 is voorzien van de nieuwste uitvoering van de Peugeot i-Cockpit. Met dit innovatieve, bijna futuristische concept heeft Peugeot een verrassend, origineel en kwalitatief bijzonder hoogwaardig interieur gecreëerd. Naast het compacte stuurwiel en het grote 8 inch touchscreen, is de nieuwe Peugeot i-cockpit standaard uitgerust met een spectaculaire digitaal head-up HD-instrumentenpaneel.

Luxe

De nieuwe Peugeot 5008 beschikt ook over een voorpassagiersstoel waarvan de rugleuning in tafelstand kan worden gezet, zodat voorwerpen tot een lengte van wel 3,20 meter kunnen worden vervoerd. Ook beschikt de 5008 over een handsfree achterklepbediening. De grille met verchroomde accenten is exclusief voor dit model, de glanzend zwarte sierlijst achter en de klauwvormige opaliserende LED-achterlichten zijn voor de SUV's van de nieuwste generatie kenmerkend.

Best in class

Zowel de benzine- als de dieseluitvoeringen zijn ‘best in class’ in hun vermogenscategorie! Daarnaast nodigt deze 5008 uit om op reis te gaan, mede dankzij de uitstekende geluidsisolatie en de uitgebreide comfortuitrusting: voorstoelen met o.a. een pneumatisch massagesysteem een premium hifisysteem van Focal en groot panoramisch schuif-/kanteldak.

Meer informatie over de Peugeot 5008 SUV

Vraag een brochure aan!